TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RK Match

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-07-2021

Bygningskonstruktør søges til Nordens største teglvirksomhed

På vegne af Egernsund Wienerberger A/S, søger RK match en ambitiøs og målrettet bygningskonstruktør, til den tekniske afdeling i Egernsund.

Hos Egernsund Wienerberger A/S arbejdes der altid hårdt på at levere den bedste og mest kompetence rådgivning til kunderne, som primært er arkitekter, entreprenører, håndværkere, byggemarkeder samt typehusproducenter. Som bygningskonstruktør skal du være med til at arbejde ud fra dette, hvorfor det er vigtigt af du er serviceminded, struktureret samt trives i et travlt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstillingen præget af tæt samarbejde med virksomhedens produktionsenheder og projektafdeling. I din rolle som bygningskonstruktør skal du køre dine projekter fra start til slut omkring alle teglelementer, og sørge for at kunden får en oplevelse af, at ydelsen er leveret med høj kvalitet, kompetent rådgivning og god service.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Teknisk rådgivning til kunderne
  • Beregning af teglelementer i EC6 design, Concrete Beam
  • Optegning af teglelementer i Revit
  • Projektstyring af konsoller / indhentning af tilbud
  • Projektstyring samt projektgennemgang på pladsen med entreprenør
  • Projektgennemgang med arkitekter

Det er en fordel hvis du:

Er uddannet byggeteknikker eller bygningskonstruktør, samt har erfaring fra byggebranchen i en tilsvarende stilling. Du er rutineret bruger af tegneprogrammet, Revit, samt har generel flair for IT-systemer. Da stillingen indebærer mange kontaktflader, er det en fordel hvis du er imødekommende, trives med kundekontakt samt vægter et godt internt samarbejde højt. Ydermere er du en selvstarter, der kan tage ejerskab og styre egne sager.

Du tilbydes:

En arbejdsplads i konstant udvikling præget af engageret medarbejdere, arbejdsglæde samt uformelt miljø og højt til loftet. Ydermere tilbydes der en professionel opstart med grundig oplæring og opfølgning.

Løn og ansættelsesvilkår omfatter en fast løn, herunder pension og helbredsforsikring. Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer.

Ansøgning og CV:

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden, RK match. Alle henvendelser håndteres professionelt og i fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV i nedenstående link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Christian Fræhr Schmidt på tlf. 61728 866.

Om virksomheden:

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed. Vi forener dyb lokal forankring med internationalt udsyn og globalt perspektiv og vores historie går adskillige generationer tilbage. Det giver os en unik ekspertise og erfaring, som hver dag præger vores tilgang til mulighederne med tegl. Netop derfor er vores program formentlig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Norden.

Salget i Danmark sker gennem eksterne salgsstyrker og vores interne salgsteam fordelt på vores 3 salgskontorer i henholdsvis Helsinge, Stenstrup og Egernsund.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
RK Match
Sundgade 3
6320 Egernsund
Kontaktperson
 
Tlf:
61728866
Adresse:
6320 Egernsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2021
Udløber:
01-09-2021
Kviknummer:
LJA-82354918
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed