TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektorganisationen Nyt OUH

|
Fyn
|
Indrykket 10-06-2022

Bygningskonstruktør til projekteringsopgaver, Nyt OUH

Vi har travlt på projektkontoret for Nyt Odense Universitetshospital, Nyt OUH og søger derfor en erfaren bygningskonstruktør, som kan være med til at styrke projektorganisationen i de igangværende faser og herefter medvirke til at føre byggeriet af det nye universitetshospital i Odense, Nyt OUH, godt igennem udførelsesfasen i samarbejde med den øvrige projektorganisation. Stillingen vil som udgangspunkt være tidsbegrænset til 1 år.

Om projektet Nyt OUH – ét af Danmarks største byggerier
Byggeriet af Nyt OUH vil samle det nuværende Odense Universitetshospital (OUH), Børn- og Ungepsykiatrien samt voksenpsykiatrien med Syddansk Universitet. Det samlede byggeri vil blive ét af de største byggerier i Danmark med i alt ca. 260.000 m2 nybyggeri. Byggeriet forventes at stå færdig ultimo 2023, hvorefter der skal ske klargøring og aktivering forud for indflytning.

Om Projektorganisationen for Nyt OUH
Projektorganisationen er den operationelle bygherre på projektet Nyt OUH. Projektorganisationen er en dynamisk afdeling med bredt sammensatte kompetencer, som arbejder sammen på tværs af de enkelte delprojekter og opgaver inden for byggeri, udstyr, IT, logistik m.v. Vi arbejder med høj intensitet og faglighed og i et nært samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører samt ledere og medarbejdere på det eksisterende OUH og Psykiatrien. Projektorganisationen har kontor med udsigt over byggepladsen, og her er den ofte hektiske hverdag præget af professionalisme i et uformelt arbejdsmiljø.

Om stillingen
I projektorganisationen bliver du en del af Nyt OUH Byggeri. Nyt OUH består af mange delprojekter, hvor der er et kontinuerligt behov for, at kunne løse såvel større som mindre projekteringsopgaver. Derfor er der opbygget en intern tegnestuefunktion, der skal hjælpe til med at udfører tilsyn, tegningsgennemgang, kvalitetssikring, konsistens- og kollisionskontrol, 3D scanning m.m. og sikre det digitale tegningsgrundlag så det kan overdrages til driften efter indflytning.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en kollega, der er uddannet bygningskonstruktør. Du har solid erfaring fra en offentlig bygherreorganisation, entreprenørvirksomhed eller rådgiver.

Vi forventer, at du er åben, konstruktiv og uformel i din måde at kommunikere på, ligesom du har en arbejdsstil, der kendetegnes ved grundighed, vedholdenhed samt struktur. Desuden forventer vi, at du har en høj grad af selvstændighed og at du samtidig kan se fordelene i godt samarbejde og deling af viden. Det forudsættes at du har kendskab til at udføre konsistens- og kollisionskontrol i Autodesk Naviswork, 3D scanning (Reality Capture) og er erfaren bruger af Autodesk Revit 2019-2021 og Enscape. Excel er et program der benyttes til en del af ovestående opgaver så det vil være en fordel at have et stort kendskab til programmet.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en dynamisk projektorganisation, som en del af et team af gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden og er stolte af vores arbejde. Arbejdsmiljøet er uformelt med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Nyt OUH på www.nytouh.dk. Ansættelsessted er Projektorganisationen for Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5220 Odense SØ.

Du er velkommen til at kontakte projekteringsleder Sigrid Raaschou-Nielsen på mobil nr. 6161 3084 for yderligere oplysninger om stillingen.

Tiltrædelse er snarest muligt.
Tidsbegrænset ansættelse i henhold til gældende overenskomst og nærmere aftale.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 26. juni 2022. Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 26.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Projektorganisationen Nyt OUH
Glisholmvej 2A
5260 Odense S
Tlf:
61613084
Kontaktperson
 
Tlf:
61613084
Adresse:
5260 Odense S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2022
Udløber:
26-06-2022
Kviknummer:
LJA-83706937
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed