TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 02-09-2020

Bygningskonsulent

Bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, gerne med en håndværksmæssig baggrund, søges til Center for Ejendomme og Drift, Ejendomsservice i Bornholms Regionskommune. Ejendomsservice er bygherrerådgiver og har ansvaret for nybyggeri, ombygning og renovering af samt drift og vedligehold af vores samlede bygningsmasse.

Vi søger en resultatorienteret og handlekraftig medarbejder, der selvstændigt kan gennemføre egne anlægsprojekter og planlægge og styre bygningsvedligehold på en digital platform.

Du får derfor en stilling med et bredt og alsidigt opgaveindhold, som selvfølgelig ligger i en politisk styret ramme, men som også indeholder en stor frihed til selv at forme dit indhold og dine opgaver.

Dit daglige arbejde og din opgaveløsning skal være stabilt digitalt forankret. Ejendomsservice anvender Autocad og Revit i opgaveløsningen, og vores fremtidige digitale bygningsdrift ligger i DBD. Udbudsplatformen til de mindre anlægs- og driftsopgaver er ligeledes digital.

Har du kendskab til projektering, udbud og bygge- og projektledelse, er det selvfølgelig en fordel for os. Dog opfordrer vi alle til at søge, uanset om du er helt nyuddannet eller erfaren.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligehold af regionskommunens bygningsmasse
 • Strategisk bygningsvedligehold igennem DBD
 • Projektering og udbud af mindre anlægsprojekter
 • Medvirke til udviklingsopgaver, herunder som bygherrerådgiver, politisk betjening og udarbejdelse af anlægsoverslag
 • Rådgivning og samarbejde med driftsafdeling
 • Diverse ad hoc opgaver

Vi har derfor brug for en ny kollega med disse faglige kvalifikationer:

 • Håndværksmæssig baggrund vil være en fordel.
 • Fortrolighed med anvendelse af IT/ Office pakken
 • Kendskab til AB18
 • Du skal være god til at kommunikere klart og tydeligt såvel skriftligt som mundtligt
 • Brugerkendskab til Byg og Miljø

Personlige kvalifikationer:

 • Struktureret og detaljeorienteret
 • Ansvarlig, selvstændig og fleksibel
 • God til at samarbejde
 • Tager udfordringer op og er omstillingsparat
 • Skal være indstillet på personlig og faglig udvikling i jobbet

Du bliver en del af en afdeling med ca. 70 driftsmedarbejdere og et fagligt miljø bestående af 10 medarbejdere på tegnestuen/projektafdelingen. Vi arbejder mobilt, i et dynamisk travlt kontormiljø, hvor hverdagen altid er spændende og omskiftelig. Vi har et godt arbejdsmiljø i et team, hvor vi er sammen om at løfte arbejdsopgaverne.

Hvis du er tilflytter, kan vi i en kort periode være behjælpelig med en bolig, indtil du får etableret dig permanent.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01.11.2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 21.09.2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 25.09.2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Eilif Rasch Pedersen på 56921410 eller 21309634.

Center for Ejendomme og Drift
Center for Ejendomme og Drift er et meget drifts- og udviklingsorienteret center, der er båret af en bred og faglig mangfoldighed, og det center i Bornholms Regionskommune, der har den faglig set bredeste opgaveportefølje. Centrets ca. 400 ledere og medarbejdere har som kerneopgave sammen, at skabe et tværgående drifts- og shared-servicecenter for regionskommunens ni øvrige centre.
Centrets hovedformål er at understøtte regionskommunens kerneopgaver i form af ejendomsservice (Facility Management), madproduktion, rengøring, idrætsområder, bilflådestyring, inventar og anden drift af de fysiske faciliteter samt at forestå den offentlige kollektive bustransport gennem eget kommunalt drevet busselskab ”BAT”. Kort sagt så passer og plejer Center for Ejendomme og Drift vores alles Bornholm.
I centret ledes der efter en tillidsbaseret tilgang, og som er hele grundlaget for den gode trivsel, der gennemsyrer hele centret. At være en del af Center for Ejendomme og Drift, og den store og spændende udvikling, der er i gang, kræver derfor medarbejdere, der er innovative, dygtige til at udvikle processer, samt åbne og parate til at indgå i et fællesskab, som er understøttet af tillid samt eget engagement og ansvarsfølelse.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700 Rønne
Kontaktperson
 
Tlf:
56920000
Adresse:
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
21-09-2020
Kviknummer:
LJA-81001102
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job