TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 17-01-2022

Bygningskonsulent med Klimafokus til det sociale anlægsområde

I Sociale Forhold og Beskæftigelse oprettes en stilling på bygningsområdet, hvor du kan blive vores spydspids på den grønne omstilling i byggeriet, og komme til at arbejde med et mere klimavenligt byggeri. Du kommer også til at beskæftige dig med indeklima, og med at styre byggesager på Aarhus Kommunes sociale bygninger og boliger.

Om jobbet:
Vil du være med til at føre den grønne omstilling ud i livet med mere klimavenligt byggeri til mennesker med handicap, sociale eller psykiske udfordringer, hjemløshed eller udsatte børn og unge i en politisk ledet organisation i Aarhus Kommune? Så har vi et job til dig, hvor du også kommer til at styre byggesager og gennemføre en indeklimaregistrering på socialområdet, ligesom du skal indgå i arbejdsgrupper og deltage i formidling på klimaområdet på tværs af Aarhus Kommune.

Opgaverne vil indeholde en stor variation, hvor du kommer til at medvirke og stå i spidsen for:

 • Koordinering og udvikling af klimavenligt byggeri i Sociale Forhold og Beskæftigelse
 • Repræsentant i tværmagistratslige arbejdsgrupper om klimavenligt byggeri
 • Udførelse af indeklimaregistrering i bygninger og boliger på socialområdet
 • Projektledelse og styring af anlægsprocesser
 • Formidling af klimaindsatser til kolleger og tekniske servicemedarbejdere
 • Styring af mindre byggeopgaver
 • Styring af klimaindsatser i byggeri

Du bliver ansat i Magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse (MSB) med reference til bygningschefen, hvor vi er 10 ansatte i bygningsafdelingen. Du vil herudover komme til at arbejde i tæt tilknytning til kollegaer i bygningsafdelinger i de andre kommunale afdelinger. Bygningsafdelingen i MSB er organiseret i to teams, hvor du vil indgå i anlægsgruppen.

Kerneopgaven for bygningsafdelingen i MSB er til stadighed at sikre det rigtige antal velegnede boliger og bygninger til borgere og medarbejdere inden for det sociale og beskæftigelsesmæssige område. Vi er en mangfoldig bygherreorganisation, der både styrer anlægsprojekter og anlægsøkonomien for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Vi arbejder også med prognoser, inddragelse, og politisk betjening af ledelse og rådmand. Vi udfylder desuden en rolle omkring den kommunale arealanvendelse, køb, salg og leje af ejendomme, forsikring, bygningsdata og store og små opgaver tilknyttet bygningsområdet.

Din profil:
Vi søger en dedikeret medarbejder til disse opgaver med interesse for klimavenligt byggeri, bygherrerollen, formidling og samarbejde med forskellige faggrupper og forståelse for indeklimaudfordringer.

Vi forventer, at du

 • er fagligt stærk indenfor et eller flere af opgavefelterne, og god til at levere til aftalt tid
 • har flair for at strukturere din egen opgaveløsning, kan bevare overblikket, og kan prioritere din indsats, når der er flere bolde i luften samtidig
 • har veludviklede samarbejdsevner, og kan selvstændigt og med gå på mod gå ombord i nye opgaver
 • er rodfæstet, deltagende og parat til at dele dine synspunkter med fokus på opgavens løsning
 • kan udtrykke dig klart og præcist tilpasset alle niveauer i organisationen og over for eksterne samarbejdspartnere
 • er klar på at få et kollegaskab, hvor der er plads til humor og trivsel i hverdagen
 • har lyst til at arbejde med byggeri, grøn omstilling og indeklima i en politisk ledet organisation, hvor vi både har blik for vores egen faglighed og hensyn til borgerens behov  
 • har en uddannelse inden for bygningsområdet som f.eks. bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse. Du kan både være nyuddannet eller have erfaring med anlægsbranchen enten som bygherre eller udførende

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde et spændende job i en stor organisation, hvor vi er mange om at præge anlægsområdet, så vi får de bedst mulige boliger og bygninger til børn, unge og voksne, og hvor de politiske og økonomiske prioriteringer også spiller en betydelig rolle.

Der er gode kollegiale rammer, fleksible arbejdsvilkår, et højt fagligt niveau med mange udfordringer og spændende arbejdsopgaver samt gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår:
Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Stillingen aflønnes efter aftale med relevant faglig organisation i henhold til reglerne om Ny Løn. Der tilbydes flekstids-ordning. Du starter i jobbet senest 1. april 2022. Det forventes at du kan transportere dig mellem kommunens sociale tilbud i f.eks. egen bil.
  
Ugentligt timetal: Fuld tid/eller efter aftale

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jacob Hansen Beuschau på telefon +4541858707. Du vil i det daglige arbejde referere til bygningschefen.

For mere generel information om Magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse henvises til kommunens hjemmeside: www.aarhus.dk.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  04-02-2022
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 14. februar 2022 med en evt. anden runde torsdag den 17. februar 2022.

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Det omfatter kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og socialt udsatte. Samt tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Magistratsafdelingen har aktuelt ansat omkring 4.000 medarbejdere, og er organiseret i en enhedsforvaltning med en direktion, fire stabe og seks driftsområder. Bygningsafdelingen er en del af staben Mål, Økonomi og Boliger, som holder til på Jægergården, Værkmestergade 15, 8000 Aarhus C. 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

04-02-2022


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Værkmestergade 15B
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-01-2022
Udløber:
04-02-2022
Kviknummer:
LJA-83241470
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed