TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Bygningsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-06-2020

Bygningsstyrelsen søger en kalkulatør/beregner til vores Center for Byggeri

- Forlænget ansøgningsfrist

Vil du være med til at sikre større budgetsikkerhed i statens byggeprojekter, beregne de indledende budgetestimater på vores byggeprojekter, samt opbygge Bygningsstyrelsens erfaringsprisdata på tværs af vores byggeporteføljer? Har du erfaring med byggeri og lyst til at være en del af en tværgående enhed, som understøtter bygherrefunktionen hos en af Danmarks største bygherrer? Så er du måske vores nye kollega i Center for Byggeri.

Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores bygherrefunktions kompetencer indenfor beregning af indledende budgetestimat og økonomisk granskning. Vi søger derfor en kalkulatør/beregner, som har erfaring med tilbudsberegning og/eller økonomisk granskning, og som har evnerne til at udlede erfaring på tværs af styrelsens byggeprojekter.

Hvem er du?
Til stillingen forventer vi, at du er uddannet quantity surveyor eller har en byggeteknisk baggrund evt. som arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring fra en entreprenørvirksomhed. Vi lægger vægt på, at du har:

 • Indgående kendskab til prissætning af byggeprojekter
 • Indgående kendskab til byggeri og byggeriets faser
 • Fingeren på pulsen og kendskab til markedet
 • Kan læse og forstå byggeteknisk engelsk
 • Har en praktisk tilgang til din opgaveløsning
Som person har du en systematisk og struktureret arbejdsgang og kan arbejde selvstændigt. Derudover er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og er opsøgende i din opgaveløsning. Du er en stærk formidler og du kan indgå i samarbejder på tværs af fagligheder og organisation.

Dine opgaver
Organisatorisk vil du indgå i Center for Byggeris risikoteam, hvor du vil have et tæt samarbejde med dine kolleger samt styrelsens projektledere og -chefer. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Opbygning af systematisk metode til budgettering af Bygningsstyrelsens byggeprojekter
 • Opbygning af erfaringsprisdata i Bygningsstyrelsen
 • Identificering af costdrivers i byggeprojekter
 • Beregning af indledende budgetestimat på byggeprojekter
 • Økonomisk granskning af rådgivers/entreprenørers budgetoverslag og tilbud
 • Dialog med rådgiver, entreprenør og ekstern gransker ift. budgetestimater
 • Indhentning af kontrolpriser
 • Løbende opfølgning på byggeprojekterne
Hvem er vi?
Planlægningsfunktionen (CB Plan), som du vil blive en del af, er en tværgående enhed på 24 medarbejdere med forskellige fagligheder inden for byggeri. Funktionen har til opgave at understøtte styrelsens byggeprojekter på udvalgte specialeområder, som eksempelvis kvalitetssikring af projektmateriale, arbejdsmiljø, IKT og risikostyring. Funktionen er forankret i Center for Byggeri, der varetager nybyggeri, moderniseringer og vedligehold af bygninger for vores kunder som bl.a. er universiteterne, politiet, domstolene og ministerierne. Center for Byggeri har en lang række større planlagte byggeprojekter med en samlet volumen på mere end 4 mia. kr. Bygningsstyrelsen har netop udbudt en 4-årig rammeaftale om totalentreprenørydelser, som omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel i forbindelse med nybyggeri, tilbygning, modernisering, renovering samt vedligehold.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation eller anden relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte kontorchef Anja Tschufarin Buhl på tlf.: 41 70 12 55 eller mail: ant@bygst.dk eller Teamleder Lisa Sørensen på tlf.: 41 70 10 14 eller mail: lis@bygst.dk

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 18. august 2020. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job . Vi afholder løbende samtaler med forventet tiltrædelse pr. 1. oktober. Vi forventer at afholde samtalerne på vores kontor på Kalvebod Brygge, men du skal være indstillet på, at samtalerne eventuelt gennemføres som videosamtale på grund af den aktuelle sundhedssituation i Danmark.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41701255
Kontaktperson
 
Tlf:
41701255
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-06-2020
Udløber:
18-08-2020
Kviknummer:
LJA-80501960
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Aalborg Universitet, Campus Service
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce