TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-06-2020

Bygningsstyrelsen søger medarbejdere til syn, prioritering og varetagelse af det planlagte vedligehold på statens ejendomme

Har du lyst til at tage del i, at sikre en høj standard for vedligeholdelse af statens bygninger? Og kan du bevare overblikket over tid og økonomi i vedligeholdelsesprojekter? Så er du måske en af de profiler, vi leder efter til vores Center for Facility Management, hvor vi søger nye kollegaer til vores kontor i København og vores kontor i Skanderborg.

Om os
Bygningsstyrelsen er den største ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvaret for, at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

Som vores nye kollega i Center for Facility Management bliver du tilknyttet Vedligehold og Planlægningsteamet, hvor vi blandt andet har ansvar for prioritering og gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter, bygningssyn, 5-års eftersyn, energirenoveringer og moderniseringer.

Du vil blive en del af et nyopstartet team, der fungerer som Bygningsstyrelsens byggefaglige vidensportal for statens ejendomme og bygningsdelene. Sammen med dine kollegaer på tværs af teams, sikrer du den langsigtede prioritering af det planlagte vedligehold, der tager højde for ejendommens brugere, den samlede økonomi og Bygningsstyrelsens opgaver og strategi i øvrigt.

Stillingerne
Vi søger medarbejdere der har én af de to følgende profiler. Dels en profil med fokus på tekniske installationer og dels en profil med fokus på konstruktioner og arkitektur. Til vores kontor i Skanderborg søger vi 1-2 medarbejder med fokus på tekniske installationer. Til vores kontor i København søger vi 3-4 medarbejdere fordelt på begge profiler.

Profilen med fokus på tekniske installationer: Her kommer du primært til at varetage bygningssyn for el- og vvs installationer samt kølings-, transport- og sprinkleranlæg. Vi forventer derfor, at du har erfaring med vurdering af tekniske installationer.

Profilen med fokus konstruktion og arkitektur: Her er din primære arbejdsopgave at gennemføre syn af klimaskærm samt kontrol af indvendig vedligeholdelsesstand, gennemgang af statiske forhold på bygningselementer fx svindrevner, sætningsskader etc., udendørs belægninger, vurdering af døre og vinduer m.m. Til denne profil forventer vi, at du har erfaring med lignende opgaver.

For begge profiler gælder det, at du skal gennemføre bygningssyn af både ikke-fredede og fredede ejendomme og derigennem øge vidensniveauet om vedligeholdelsesstanden af statens ejendomme.

Øvrige opgaver tæller blandt andet:

 • Langsigtet planlægning og optimal prioritering af vedligehold på baggrund af data og viden fra bygningssyn bl.a. ved anvendelse af TCO vurdering
 • Håndtere samt indsamle store mængder af data i vedligeholdelsessystemer (Bygningsstyrelsen anvender i dag DaluxFM)
 • Analysere data og videreformidle det på en overskuelig måde, der gør det forståeligt og anvendeligt ved opgavehåndtering på tværs af områder
 • Gennemføre byggefaglig vurdering af hele ejendommen, herunder tag og fag samt større tekniske installationer på både fredede og ikke-fredede ejendomme.
 • Koordinere vedligeholdelsesopgaver
Vores forventninger til dig
Til begge profiler forventer vi, at du har byggefaglige kompetencer og erfaring med vedligeholdelsessystemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Informations- og Kommunikationsteknologi (IKT). Din uddannelsesmæssige baggrund kan være maskinmester, ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller anden relevant teknisk uddannelse. Eventuelt suppleret med en IKT eller BIM koordinator uddannelse. Periodevis rejseaktivitet må forventes i forbindelse med synsaktiviteter.

Vi forventer desuden, at du:

 • Kan håndtere et bredt netværk og kontakter på alle niveauer
 • Har indgående dataforståelse og kendskab til IT-systemer
 • Besidder bred faglig viden om bygningsvedligehold og standen af bygningsdele
 • Er struktureret og detaljeorienteret
 • Kan analysere og sammenkæde store mængder af data
 • Evner at samarbejde på tværs af fagligheder
 • Er selvkørende og klar på at tage ansvar
Du vil være omgivet af kollegaer, der som dig, har faglige kompetencer indenfor byggeri samt kollegaer med økonomiske, juridiske og kundemæssige kompetencer. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Thomas Helstedsvej, 8660 Skanderborg eller Carsten Niebuhrs Gade, 1577 København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og vidensdeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Brian Sole Lyhne på mail brsly@bygst.dk eller centerchef Christian Hauser på mail chh@bygst.dk

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest mandag den 3. august. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering om, at vi har modtaget din ansøgning. Vi holder samtaler både i Skanderborg og København. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 32 og 2. samtaler i uge 33 med opstart den 1. oktober 2020.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41701255
Kontaktperson
 
Tlf:
41701127
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2020
Udløber:
03-08-2020
Kviknummer:
LJA-80544949
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Skorstensgaard Randers Aps
Randers, Østjylland
Gasservice Partner ApS
Rødovre, Storkøbenhavn