TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geopartner Landinspektører A/S Bredhøjvej 5, 2.

|
Midtjylland
|
Indrykket 21-09-2021

CAD supporter

Er du superbruger af Bentley OpenCities Map eller OpenRoads Designer? Og brænder du for spændende support- og dataopgaver? Så er det dig vi søger til en nyoprettet stilling. Om jobbet Vi har mere end 200 Bentley brugere i Geopartner, som skal supporteres efter behov. Supportopgaverne handler primært om konfigurering, tilpasning og opsætning af Bentley programmer samt egne og eksterne tillægsapplikationer. Endvidere har vi en række egenudviklede add-ins, som skal vedligeholdes og videreudvikles.

Du bliver den ene af to CAD supportere og skal hjælpe vores nuværende CAD administrator på Bentley platformen med løsning af opgaverne.

Ud over intern support har vi også mange spændende kundevendte opgaver, som du kan være med til at løse. Så hvis du også har interesse for programmering og databaser, vil det være fantastisk.

Af hensyn til placeringen af det øvrige team vil det mest optimale være, at du kan arbejde fra vores kontor i Silkeborg. Men er du den rette profil, og bor et andet sted i landet, finder vi en alternativ løsning, da vi er landsdækkende med kontorer over hele landet.

Om dig Din uddannelsesprofil er ikke afgørende, blot du har god erfaring med ovenstående og samtidig har lysten til at supportere kollegerne.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med konfigurering, tilpasning og opsætning af Bentley programmer
  • motiveres af samarbejde, og har gode kommunikationsevner
  • trives med at supportere kollegaer og samtidig evner at overholde tidsfrister
  • er positiv og kvalitetsbevidst
  • har ambitioner om at udvikle dig
Kendskab til et eller flere af følgende områder vil desuden være en fordel:

  • C#
  • C++
  • SQL
Bliv en del af Geopartner Geopartner har mere end 240 medarbejdere fordelt på 24 kontorer. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som har travlt med spændende projekter og som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde – også på tværs af kontorer. Vores dygtige kollegaer skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores personaleforeningen, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Møller Jørgensen på +45 3080 6027. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Bredhøjvej 5, 2.
Bredhøjvej 5, 2.
8600 Silkeborg
Tlf:
30806027
Kontaktperson
 
Tlf:
30806027
Adresse:
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2021
Udløber:
29-10-2021
Kviknummer:
LJA-82693663
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande, Midtjylland
ABC PAVILLONER A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
AIB Entreprenør ApS
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce