TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

CG Jensen A/S

|
Fyn
|
Indrykket 26-03-2021

CG Jensen søger dygtig og ambitiøs projektchef

Kan du stå i spidsen for store byggeprojekter? Er du en god leder, der kan tage ansvar og sikre, at de konkrete byggeprojekter – herunder projektudvikling, hoved- og totalentrepriser – bliver ført ud i livet på allerhøjeste niveau og til tiden? Så er du måske vores nye projektchef i Byggeri Vest i Odense.

Hos os får du det fulde ansvar for konkrete byggeprojekter, og du bliver inddraget i nye projekter på et tidligt stadie. Du bliver således ansvarlig for hele processen; lige fra tilbudsstadiet til aflevering af den færdige bygning, herunder tid, kvalitet og økonomi.

Du får ansvaret for en projektorganisation bestående af kompetente og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Det bliver din opgave via god ledelse fortsat at sikre det faglige niveau. I CG Jensen kan vi til gengæld tilbyde et spændende arbejdsmiljø, hvor der er rig mulighed for at du kan udvikle dig både personlig og fagligt.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver blandt andet

·         Du får ansvaret for udførelsen af projekter og ledelse af projektmedarbejderne.

·         Du er overordnet ansvarlig for tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø, og skal være en agil sparringspartner for dit team.

·         Du udarbejder i samråd med dine kollegaer tilbud, som du sidenhen skal udføre. Tilbuddet laves i samarbejde med teamet. Det betyder, at du har ansvaret for, at tilbuddet rammer indenfor de konditioner, der er givet, således at rådgivere og resten af teamet kommittér sig til dette.

·         Du har kontakten til bygherrer, myndigheder, leverandører med mere.

·         Du har det overordnede ansvar for rettidigt projektgrundlag for udførelsen.

 

Din profil

·         Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, eller tilsvarende - gerne suppleret med en håndværksmæssig uddannelse, og eventuelt en økonomisk efteruddannelse, og du har evnen til at lære nye ting.

·         Du besidder evnen til at styre komplekse byggeprojekter, ved agil og proaktiv ledelse og har minimum 8 års erfaring

·         Som leder går du forrest og tør uddelegere – så din ledelsesstil er åben og transparent. Og du tror på, at teamwork er vejen til succes.

·         Det er vigtigt, at du er tydelig i din kommunikation, og at du kan kommunikere på tværs af organisationen. At du via dine samarbejdsevner kan dokumentere din succes.

·         Du taler og skriver godt dansk og er forhandlingsvant på engelsk.

 

Vi tilbyder

·         Med udgangspunkt fra kontoret i Odense vil dit daglige arbejde foregå i samarbejde med et team af erfarne kollegaer.

·         CG Jensen A/S tilbyder en udfordrende og ambitiøs arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på faglig stolthed og godt kollegaskab.

·         Derudover tilbyder vi et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hvor du selv er med til at præge din dagligdag i en organisation, som er i vækst.

·         Frokostordning og lækre kontorer med udsigt til Odense Havn

 

Sådan ansøger du

Sådan søger du stillingen

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen kan du kontakte divisionschef Hans Jørn Kühn på telefon 27 22 19 95 eller på mail hjk@cgjensen.dk.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV til divisionschef for Byggeri Vest, Hans Jørn Kühn hjk@cgjensen.dk

 

Om CG Jensen
CG Jensen er en dansk- og delvis medarbejderejet, landsdækkende bygge- og anlægsentreprenør med en omsætning på over halvanden milliard kroner.

Virksomheden vægter at kunne hjælpe kunden hele vejen rundt; i alle entrepriseformer og i enhver krog af Danmark. Det være sig havnebyggeri og byggegruber, større og mindre byggemodningsarbejder, broer og tunneller, p-huse og ikke mindst bolig- og erhvervsbyggeri. Hertil kommer betonrenovering, gartnerarbejder samt bore- og skæreaktiviteter med mere.

CG Jensen udmærker sig ved at have brudt siloerne mellem fagdivisionerne ned. Det stærke interne samarbejde betyder, at mange klassiske grænseflade-problematikker kan undgås, og at flere processer kan optimeres til mærkbar gavn for kunden – og for alle sagens parter.

Endelig har man gennem de seneste år videreudviklet og styrket projekterings- og projektledelsen, så fundamentet til et succesfuldt entrepriseforløb er til stede.

CG Jensen opfører i disse år store dele af de nye bykvarterer i Københavns Sydhavn, hvor alle virksomhedens fagdivisioner er i spil: Lige fra Byggeri, Beton, Stål, Jord &

Endelig har CG Jensen også fuld fart på i Jylland og på Fyn. P.t. er division Byggeri Vest eksempelvis ved at opføre boliger i Middelfart og på Tåsinge – og i Nordjylland udvider division Ramning & Vandbygning blandt andet Frederikshavn Havn og Sæby Havn.

CG Jensen har kontorer i Glostrup, Odense og Harlev ved Aarhus.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
CG Jensen A/S
Sverigesgade 10B
5000 Odense C
Kontaktperson
Stine Monrad Kollerup (IP)
Tlf:
27909798
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2021
Udløber:
01-05-2021
Kviknummer:
LJA-81878703
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Bygningsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn
Gem annonce