TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S

|
Fyn
|
Indrykket 08-04-2021

Claus Andersen Rustfri Stål A/S i Odense søger en detaljeorienteret teknisk tegner

Arbejder du løsningsorienteret med dine arbejdsopgaver? Formår du at holde mange bolde i luften, og stadig holde overblikket? Har du indsigt i rustfri stål og praktisk erfaring inden for konstruktion? Specielt omkring kant- og svingbuk. Så er du måske den nye kollega til vores storkøkkenafdeling.

 

Hvad forventer vi af dig?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som konstruktør, teknisk tegner eller lignende med erfaring i ruter og styklister. For at kunne bestride stillingen i afdelingen for konstruktion af storkøkkeninventar, produktion og daglig intern ordredrift, ser vi også meget gerne, at du har et par års erfaring inden for konstruktion i AutoCad 2D, Solidworks og Navision – gerne fra en stålproducerende produktionsvirksomhed.

Har du praktisk håndværksmæssig viden om fremstillingen af elementer i tyndplade, er dette naturligvis en stor fordel.

Det er endvidere vigtigt for os, at du

  • er en robust person, som arbejder løsningsorienteret med dine opgaver
  • har motivationen til at gøre samarbejdet mellem konstruktionsafdelingen og produktionsleddet endnu stærkere
  • trives i et uformelt arbejdsmiljø
  • har evnen til at holde overblikket over produktionsflowet
     

Hvad siger dine kommende kollegaer?

Det er vigtigt for os, at du bliver succesfuld i jobbet. Derfor lader vi et par af dine kommende kollegaer fortælle lidt om, hvilke faglige og personlige kompetencer, der vil være en fordel for dig at besidde.

 

Lars Jensen, direktør, siger: ”Det vil være en klar fordel, hvis vores kommende medarbejder besidder evnerne til at kunne arbejde struktureret med detaljen for øje, samt holde det daglige overblik for konstruktionerne. Ligeledes vil det være optimalt med en praktisk håndværksmæssig viden og tilgang til konstruktionsarbejdet”

 

Mogens Hansen, projektansvarlig i storkøkkenafdeling, siger: ”Det er vigtigt, at afdelingens nye dygtige kollega har en vis portion forståelse og indsigt i rustfri stål, herunder pladeudfoldelse, pladebukning og fremstilling af tyndpladeprodukter, og derved nemt kan indgå i teamet og samarbejdet fra kunde til konstruktion”

 

Henrik Uhrenholt, værkfører og ansvarlig for konstruktionen, fortæller: ”Det er vigtigt, at man hos os er en holdspiller, og at man med godt humør yder det bedste for holdet, og ser i helheder”

Hvem er vi?

Claus Andersen Rustfri Stål A/S er totalleverandør til storkøkkenbranchen og maskinindustrien. Claus Andersen, grundlægger af virksomheden, er fortsat ejer af en spændende arbejdsplads, hvor du som medarbejder får muligheden for at præge din hverdag samt, hvordan din stilling og afdelingen, du bliver en del af, kan udvikle sig.

Du bliver en del af en virksomhed med styr på økonomien, samt fokus på vækst og medarbejdertrivsel. Vi arbejder ud fra en anerkendende ledelsesstil, fordi det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere lykkedes med høj service, smidig produktion og leveringen af kvalitetsprodukter.

Claus Andersen Rustfri Stål A/S har overenskomst hos DI. Din løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver på Fabriksvej 8, 5260 Odense S.

Ansøgning

Synes du, stillingen lyder interessant? Så tøv ikke med at sende CV, ansøgning og eventuelle andre relevante dokumenter til os.

Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor vi indkalder kandidater løbende til samtale. CV, ansøgning og eventuelle andre relevante dokumenter sender du via e-mail til Pamela Petrea Sørensen, ansvarlig for rekrutteringsprocessen, på pps@clausandersen.dk.

Skriv ”ansøgning til teknisk tegner” i emnefeltet.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Uhrenholt, værkfører, på +45 27 77 05 16 eller via e-mail på hu@clausandersen.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S
Fabriksvej 8
5260 Odense S
Kontaktperson
Henrik Uhrenholt
Tlf:
27770516
Adresse:
5260 Odense S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2021
Udløber:
03-06-2021
Kviknummer:
LJA-81933482
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
ATHCO-ENGINEERING A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce