TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Cleansafe A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-05-2021

Cleansafe søger formand til virksomhed i Nykøbing Mors - aften- og natarbejde

Cleansafe A/S søger en formand til levnedsmiddelrengøring i Nykøbing Mors

Kvalifikationer: Du skal være stabil, ansvarsbevidst, beslutsom og serviceminded samt være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer. Du skal have en anerkendende og motiverende ledelsesstil, og være åben for ny læring og åben for at give din læring og viden videre til andre.

Erfaring fra lignende stilling som sanitør/formand vil være en fordel, men ikke et krav.

Der er tale om rengøring i højt tempo med lavtryksudstyr, hvorfor arbejdet er fysisk krævende, og det derfor må forventes, at du er i god fysisk form. 

Vi arbejder til tider under pres, så du skal være løsningsorientereret og kunne præstere på et højt niveau hver dag.

Du skal kunne begå dig på dansk i skrift og tale. Du skal helst bo i området, have kørekort og bil til rådighed. Du skal fremvise en straffeattest.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og løn iflg. serviceoverenskomsten samt formandstillæg.

Arbejdstid: Du skal være fleksibel med arbejdstiden, da mødetiden varierer mellem kl. 22.00 - 05.00 alle ugens dage - dog primært hverdage. Den ugentlige arbejdstid er ca. 37 timer og den gennemsnitlige månedsløn er ca. 30.000 kr.

Tiltrædelse: Snarest. 

Ansøgninger gennemgås løbende, og når vi har fundet den rette, vil opslaget blive taget af Jobnet.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Claus Petersen ml. kl. 12.00 og 14.00 på tlf. 26 11 66 62.

Der SKAL ansøges skriftlig pr. email til HR@Cleansafe.dk

VIGTIGT: Mærk emnefeltet i mailen: "Formand -  Nykøbing Mors" 

______________________________________________________________

Oplysningspligt: 

Behandling af persondata ved rekruttering

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til en ledig stilling hos Cleansafe A/S.

Når du søger en stilling hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her Cleansafe A/S, Lindvedvej 71, 5260 Odense S, CVR-nr. 26399467, mail: info@cleansafe.dk og tlf. 7020 7000.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen behandler vi almindelige personoplysninger om dig, men det kan også ske, at vi behandler særlige personoplysninger, CPR-nr. eller oplysninger om strafbare forhold. I denne tekst kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi behandler om dig, når du søger en stilling hos os.

Når vi modtager din ansøgning

I rekrutteringsprocessen er det de personoplysninger, som fremgår af din ansøgning, CV og andre medsendte dokumenter, der bliver registreret.

Det vil typisk være følgende oplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, køn, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nr., ægteskabelig status, uddannelse(r), karrierehistorik, kørekortoplysninger eller anbefalinger/referencer.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har fremsendt til os med henblik på at blive ansat.

Vi registrerer de fremsendte oplysninger i vores personaleadministrationssystem.

Vi vurderer ansøgningen

Vi vurderer specifikt hver enkelt ansøgers kvalifikationer i forhold til den opslåede stilling. Når vi har læst ansøgningerne, udvælger vi kandidater til ansættelsessamtale(r). De kandidater, som ikke er blevet indkaldt til samtale, får besked om dette.

Når vi har udvalgt dig til ansættelsessamtale

I forbindelse med ansættelsessamtalerne modtager vi yderligere oplysninger om dig, som vi noterer til brug for det videre rekrutteringsforløb. Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har oplyst med henblik på at blive ansat.

Straffeattest

I nogle stillinger er det nødvendigt at se en straffeattest. Vi vurderer altid i forhold til den enkelte stillings indhold, om det er nødvendigt at indhente en straffeattest.

Vi indhenter kun straffeattest, når du er blevet tilbudt en stilling hos os, og vi vil i den forbindelse først bede om dit samtykke til behandlingen.

Vi anvender samtykke efter databeskyttelseslovens § 8, stk. 3 som hjemmel, når vi indhenter straffeattester. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte os på kontaktoplysningerne ovenfor. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker derfor ikke lovligheden af vores behandling af oplysningerne frem til tidspunktet, hvor du trækker dit samtykke tilbage. 

Opholds- og arbejdstilladelse

Det er en betingelse for ansættelsen, at du har gyldig arbejds- og opholdstilladelse. For at sikre dette beder vi om en kopi af dit pas i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du på grund af dit statsborgerskab skal have arbejds- og opholdstilladelse for at arbejde lovligt i Danmark, indhenter vi også kopi af din arbejds- og opholdstilladelse.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) c som hjemmel, når vi indhenter kopi af dit pas og eventuelt arbejds- og opholdstilladelse, da vi har pligt til at sikre dette efter udlændingelovens § 59, stk. 5.

Opbevaring og sletning

Hvis du får afslag, sletter vi de oplysninger, vi har registreret om dig, inden for 6 måneder. 

Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe. Hvis vi har indhentet kopi af din straffeattest i forbindelse med rekrutteringen, sletter vi den, så snart vi har registreret, at vi har set din straffeattest.

Dine rettigheder

Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder.

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Cleansafe har registreret om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få berigtiget og opdateret de personoplysninger, som Cleansafe har registreret om dig.
  • Hvis du anmoder om sletning, slettes alle oplysninger.
  • Såfremt du gør brug af din ret til indsigt, så skal du sende en underskrevet anmodning herom, der skal indeholde oplysninger om afsendermail på din ansøgning, omtrentlig eller præcis dato for fremsendelse, navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Henvendelse skal ske via persondata@cleansafe.dk. Cleansafe vil så vidt muligt indenfor 1 måned efter modtagelsen af din sende denne til din e-mailadresse.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Cleansafe A/S
7900 Nykøbing M
Kontaktperson
Claus Petersen
Tlf:
26116662
Adresse:
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2021
Udløber:
30-05-2021
Kviknummer:
LJA-82048739
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Fanø Kommune
Fanø, Syd- og Sønderjylland
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce