TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 08-07-2021

Controls Service Engineer

For Caldan Conveyor søger vi en Controls Service Engineer, der motiveres af at supportere kunder i hele verden. Så er du rejselysten, trives med fejlsøgning og har en skrap sans for optimering af anlæg, er det måske dig vi leder efter.

CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg. Slutkunderne er ofte højt-profilerede i et bredt spænd af brancher, lige fra husholdningsapparater, til landbrugsmaskiner eller leverandører til automobilindustrien.

Som Controls Service Engineer bliver du en del af afdelingen Controls, hvor du, sammen med en kollega, får ansvaret for den daglige support af eksisterende installationer i ind- og udland. Derudover vil du få ansvar for større og mindre ombygninger af eksisterende anlæg. Ligeledes vil du af og til deltage i idriftsættelse af nye anlæg, og dermed hele tiden være opdateret på, hvilken vej løsningerne bevæger sig.

Dine primære opgaver vil være:

  • Supportere eksisterende kunder – telefonisk, pr. mail og onsite

  • Projektledelse af mindre ombygninger i samarbejde med mekanisk serviceafdeling

  • Programmering og realisering af projekterne, inklusiv hands-on installation på mindre opgaver

  • Vedligeholde og opdatere PLC og HMI/SCADA-programmer samt opdatering af dokumentation

  • Deltage i kundemøder/projektmøder

  • Indgå i projektteam ved større og mindre projekter

Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativt stærk, og at vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med et naturligt servicegen, hvor du formår at bevare det store overblik. Du mestrer at holde styr på mange opgaver på én gang, samtidig med du er nede i detaljen. Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Der vil være rejseaktivitet i niveauet 80-100 dage årligt, så det er vigtigt, at du er rejsevant og god til at planlægge din hverdag.

Din baggrund kan være som industrielektriker, elektriker, automationsteknolog/tekniker, maskinmester eller ingeniør med praktisk baggrund. Du har en bred forståelse for mekanik, el og kendskab til PLC og HMI – meget gerne Siemens Step7 og TIA. Erfaring med Allen Bradley er et plus. Du kan også komme med flere års praktisk erfaring indenfor området, dog skal det gerne være indenfor mekanik og el. Er du nyuddannet sørges der for grundig oplæring. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og taler du også tysk, vil det være en fordel.

Du har stor interesse for udvikling, trives med en dynamisk og fleksibel arbejdsdag, hvor det at servicere kunder er vigtig for dig. Du trives med tæt kundekontakt. Du evner at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag. Du arbejder struktureret og systematisk, og du har en positiv tilgang til arbejdet. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som i udlandet. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN Conveyor A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Århus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. Læs mere på www.caldan.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen".

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603206
Adresse:
8464 Galten
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-07-2021
Udløber:
02-09-2021
Kviknummer:
LJA-82363137
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Viborg, Midtjylland
Beliggenhed