TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 22-06-2021

Daglig kvalitetsleder

Er du en rollemodel for produktkvalitet og fødevaresikkerhed? Brænder du for udvikling af kvalitetsstandarder, processer og systemer? Så er du måske den nye daglige kvalitetsleder til Kelsen Groups fabrik i Nr. Snede.

Kvalitetsafdelingen består af 5 medarbejdere, som arbejder sammen på tværs af de to fabrikker. Der er et tæt og konstruktivt samarbejde med produktionen. Derudover samarbejdes der på tværs af hele virksomheden med f.eks. salgssupport, shipping, produktudvikling m.fl.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVAR
Du kommer til at indgå i et dynamisk supply chain team med produktionen, planlægningen, værkstedet og lageret. Fokus i dit daglige arbejde vil være på produktkvalitet og fødevaresikkerhed.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

  • deltagelse i tavlemøder i produktionen
  • udvikling, uddannelse og træning af produktionsmedarbejdere inden for kvalitet
  • tæt samarbejde med kvalitetskoordinatorer i produktionen
  • HACCP ansvarlig med risikovurderinger og udviklingsplaner
  • opdatering og implementering af kvalitetssystemerne iht. myndighedskrav samt BRC og IFS
  • håndtering af afvigelser og reklamationer herunder root cause analysis og opfølgning i relation hertil
  • forberedelse af og deltagelse i audits fra kunder, myndigheder, certificeringsorganer mm.

FAGLIGE OG PERSONLIGE KOMPETENCER
Du formår at være en god rollemodel inden for kvalitet og kan samarbejde på tværs af funktioner. Er en handlingsorienteret teamplayer, som evner at bevare overblikket i en til tider travl hverdag.

Vi lægger vægt på, at du:

  • arbejder systematisk, struktureret og løsningsorienteret
  • er en god problemknuser, der undersøger årsager og muligheder samt træffer velovervejede beslutninger
  • er en udadvendt og serviceminded kollega, som aktivt bidrager til den positive stemning i afdelingen

Vi forestiller os, at du har en relevant teoretisk baggrund og flere års erhvervserfaring fra en lignende rolle i en fødevarevirksomhed. Du får kontakt til forskellige udenlandske samarbejdspartnere, hvorfor du naturligt begår dig på engelsk i både skrift og tale. Du har flair for IT – både MS Office og ERP-systemer. Virksomheden bruger på nuværende tidspunkt Navision. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med forskellige Lean værktøjer til bl.a. årsagsanalyse.

KELSEN TILBYDER
Kelsen Group ser ind i en spændende fremtid med nye ejere og et tættere samarbejde med søsterselskabet Delacre, som har hovedkontor i Bruxelles. Der ligger mange interessante projekter, som vil være med til at udvikle processer, systemer og samarbejdet på tværs af virksomhederne. Du vil derfor opleve en spændende og udfordrende hverdag med stor fokus på kvalitet hele vejen rundt. Der lægges vægt på samarbejde i en positiv og helt nede på jorden atmosfære, hvor der er plads til et godt grin. Der er tale om en fuldtidsstilling på hovedkontoret i Nr. Snede.

VIRKSOMHEDEN
Kelsen Group A/S er verdenskendt for sine småkager - især de ikoniske brands Kjeldsens og Royal Dansk. Kelsen Group blev grundlagt i 1933 som et mindre familiebageri ude på heden i hjertet af Jylland. I dag er Kelsen Group A/S sammen med det belgiske selskab Biscuits Delacre del af Fine Biscuits Company, der er et Ferrero-tilknyttet selskab. Kelsen butter cookies bliver bagt i Danmark på virksomhedens produktionssites i henholdsvis Ribe og Nr. Snede. Begge produktionssites er certificeret i henhold til gældende internationale standarder. Hos Kelsen gør de sig umage med at skabe gode smagsoplevelser for forbrugerne, og kvalitet og fødevaresikkerhed er omdrejningspunktet for alt, hvad de laver. Kelsen Group beskæftiger 350 medarbejdere i Danmark og eksporterer til 80 lande. Læs mere på www.kelsen.com.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603203
Adresse:
8766 Nørre Snede
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2021
Udløber:
17-08-2021
Kviknummer:
LJA-82287319
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Viborg, Midtjylland
Beliggenhed