TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AARHUS TECH

|
Østjylland
|
Indrykket 08-11-2021

Danmarks bedste underviser søges til VVS-uddannelsen en del af Skolen for teknik

Kom og vær med til skabe Danmarks bedste VVS-Uddannelse, hvor dine erfaring og kundskaber bliver sat i spil.

Vi søger endnu en underviser, der har lyst til at indgå i et spændende undervisningsmiljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.

Personprofil
Du skal være visionær, udviklingsorienteret og brænde for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen.
Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme dit fremtidige arbejde. Samtidig er der gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært indenfor VVS, måske suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel, VVS-installatør eller energiteknolog. Som underviser ved VVS-uddannelsen kræves kendskab til branchen.

Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt.
Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen, herunder programmerne i Office pakken.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for teknik og uddannelserne på www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fastansættelse, hvor vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, trin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Ansøgere uden en pædagogisk uddannelse skal gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse inden for de første 4 ansættelsesår. Denne påbegyndes typisk et år efter ansættelsen.

Tiltrædelse
Snarest.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan Hougaard Jensen, mobil 2223 4570.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AARHUS TECH
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Tlf:
22234570
Kontaktperson
 
Tlf:
22234570
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2021
Udløber:
15-12-2021
Kviknummer:
LJA-82926395
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
HR-INDUSTRIES A/S
Aarhus, Østjylland
HEDENSTED VVS SERVICE A/S
Hedensted, Østjylland
Gem annonce