TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TOPTEAM

|
Vestjylland
|
Indrykket 17-06-2021

Designer eller Ingeniør til tekniske installationer

Vil du være en del af et rådgivende ingeniørfirma, hvor du har mulighed for at stille din faglige interesse og nysgerrighed? Kan du se dig selv indgå i kreative og innovative projektforløb? Brænder du for at udfordre og udvikle dine personlige såvel som faglige kompetencer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af TopTeam, hvor vi tilbyder dig et fleksibelt og trygt arbejdsmiljø. I arbejdet som maskinkonstruktør hos TopTeam kommer du til at arbejde hos et bredt udvalg af virksomheder i Danmark.

Om stillingen

I arbejdet, som ansat hos Topteam, kommer du til at arbejde hos et bredt udvalg af virksomheder i Danmark. Du skal hjælpe vores kunder med at tegne tekniskeinstallationer iforbindelse med udvidelse og opbygning af nye fabrikker. Kundernes forskelligartede opgaver præger din hverdag, og du har mulighed for, at udvikle dig gennem nye problemstillinger.

Din profil

Vi forventer, at du har en baggrund som tekniskdesigner, bygningskonstruktør-ingeniør med erfaring i design af HVAC installationer. Minimum 3-5 års erhvervserfaring inden for konstruktion og design. Kendskab og erfaring med installationer til medico eller fødevare vil være en fordel. Erfaring med CAD-tegneprogrammet, Revit eller lignende. Du skal være en hold spiller, samt have gode engelskkundskaber i både skrift og tale

Derudover forventer vi, at du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale. Vi søger en holdspiller, der har lyst til at bidrage til det sociale sammenhold og det faglige fællesskab i TopTeam. Det er vigtigt for os, at alle i TopTeam føler sig trygge og anerkendte. Derfor går vi gerne den ekstra mil for vores ansatte. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med en grundig oplæring og naturligvis med mulighed for sparring med dine nye kollegaer.

Det kan du se frem til

Siden 1999 har TopTeam leveret løsninger inden for mekanisk konstruktion og projektledelse. Vi er i dag omkring 50 dedikerede og højtspecialiserede medarbejdere, som alle brænder for at udvikle holdbare løsninger til og i samarbejde med vores kunder. Vi har bred erfaring med konstruktion af produktionsudstyr til fødevare-, elektronik-, metal-, træ- og medicinalindustrien. Derudover har vi også ekspertise inden for svær industri, vind og transportudstyr.

Hos TopTeam er vores medarbejdere den højeste prioritet, og det ønsker vi aldrig at gå på kompromis med. Derfor gør vi en ihærdig indsats for at skabe et stærkt sammenhold, til trods for at vores fysiske lokation ofte er placeret ude hos kunden. Du kan bl.a. se frem til temadage og TopTeam-fester, som ofte arrangeres som weekendture. Der arrangeres også forskellige sociale arrangementer, som vores medarbejdere selv tager initiativ til som f.eks. gokartløb, foredrag, middage, fodboldkampe og meget mere.

Som medarbejder hos TopTeam kan du forvente:

  • Mad- og motionsordninger
  • Faglige udviklingsplaner og kompetenceudvikling
  • Fleksibilitet i hverdagen til en god work-life-balance
  • Struktureret vidensdeling på tværs af erfaringsgrundlag, industrier og arbejdsopgaver
  • Og sidst men ikke mindst: fastansættelse med konkurrencedygtig løn, pension og sundhedssikring

Vi kan tilbyde forskelligartede opgaver med periodisk tilknytning hos TopTeams kunder samt sparring med højtkvalificerede kollegaer og samarbejdspartnere inden for konstruktion af maskiner og komponenter.

Vil du lære os endnu bedre at kende? Så klik her.

Det praktiske

TopTeam er et rådgivende ingeniørfirma med kontorer i Skive og Aarhus. En af vores styrker er vores evne til at samarbejde, og vi tror på, at de bedste resultater skabes herigennem. Vi er 100 % dedikeret til vores projekter, og vi ser hvert projekt som en udfordring i at levere kvalitet til tiden.

Kan du se dig selv i jobbet, så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Start: Efter aftale

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vores Chief Operating Officer, Jan Frydensberg Sørensen, på tlf. 23 35 03 30 eller via mail jfs@topteam.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TOPTEAM
Øster Fælled Vej 6
7800 Skive
Kontaktperson
 
Tlf:
23350330
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2021
Udløber:
12-08-2021
Kviknummer:
LJA-82266436
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed