TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

CONTRAST COMPANY A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 07-04-2021

Designer med ledelseserfaring til B2B tekstilvirksomhed i vækst og med et solidt værdisæt

Er du en passioneret og kreativ designer med ledererfaring, der brænder for at udvikle mennesker og skabe kommercielle designs – så er det netop dig vi søger.

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor vi lever og agerer efter vores GEIST værdier: Glæde, Ejerskab, Idérig, Samarbejde, Troværdighed. Vi beskæftiger 65 dedikerede medarbejdere, der med stort fokus på samarbejde og kommunikation skaber et stærkt fundament, hvor det fælles mål er at være den fortrukne samarbejdspartner og leverandør indenfor Licens og Private Label produkter.

Motiverende leder, der skaber fælles retning på arbejdsgange ved selv at have en dybdegående forståelse for designprocessen.

Du vil blive en del af et dedikeret og kreativt designteam, hvor vores fælles mål er, at skabe kommercielle designs der matcher vores kunders behov. Du vil få ansvaret for den daglige ledelse af vores designafdeling, som består af 9 medarbejdere. Du skal have en god forretningsforståelse, hvor du med din erfaring kan finde konstruktive løsninger der gavner hele værdikæden på tværs i huset. Du fungerer som sparringspartner på den daglige drift i og for hele designteamet, samtidig med at du skal bidrage med designoplæg af høj kvalitet. Dine primære nøgleopgaver vil være:

  • Daglig ledelse af designteamet, herunder ansvarlig for faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere
  • Optimering og ensretning af arbejdsgange i afdelingen og på tværs af organisationen
  • Sikre et tæt og effektivt samarbejde med vores kollegaer i salg, indkøb og licens
  • Udarbejde nye designoplæg og bidrage til den daglige drift i designafdelingen

 

Du tager ansvaret for et stærkt samarbejde og går forrest når der skal prioriteres opgaver

Du har en positiv tilgang til de mennesker du har omkring dig og trives i en daglig lederrolle. Når tingene går stærkt er du den der holder hovedet koldt og ser muligheder fremfor begrænsninger, samt bevarer overblikket. Som person bruger du din nysgerrighed og åbne sind til at udfordre plejer og du inddrager dine kollegaer undervejs i processen. Du er handlekraftig og har overblikket når der skal prioriteres opgaver, samtidig med at du ved fra din erfaring, at de daglige udfordringer klares bedst, når der er en god holdånd i teamet, hvilket du altid går forrest for at skabe. Desuden kan du relatere til nedenstående:

  • Det er et krav at du har minimum 2 års erfaring med ledelse fra en lignende stilling
  • Erfaring fra tekstilbranchen og gerne med udvikling af hometex og apparel produkter
  • Det er en klar fordel hvis du har kendskab til licens
  • Rutineret bruger af Illustrator & Photoshop

 

Tiltrædelse

Tiltrædelse snarest muligt – vi behandler ansøgningerne løbende. Ansøgning og CV fremsendes senest d. 7. maj 2021 til job@contrast.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Design Manager Maria Toft Jespersen på telefon 88 70 97 15.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
CONTRAST COMPANY A/S
Rudolfgårdsvej 6A
8260 Viby J
Kontaktperson
Maria Toft Jespersen
Tlf:
88709700
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2021
Udløber:
07-05-2021
Kviknummer:
LJA-81926639
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri, retail og tekstil
Beliggenhed
Lignende job
Industri Beton, afd. Århus
Aarhus, Østjylland
JD BYG ENTREPRISE ApS
Horsens, Østjylland
Gem annonce