TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 04-08-2022

Designer til interiør i livsstilbranchen

Er du opdateret på de nyeste trends indenfor mode, interiør og livsstil? Er du kreativ, stilsikker og har et godt kommercielt blik? Er du ambitiøs og trives i en international virksomhed, hvor tingene ikke står stille? – Så er det måske dig, vi søger?

Om jobbet
Som designer vil du få en central rolle i et kreativt team, som består af design, styling og indkøb. Sammen arbejder I på at udvikle, source og style boliginteriør indenfor de fire brands Bloomingville, Creative Collection, Bloomingville MINI og ILLUME x Bloomingville, som repræsenteres af multibrandhuset Bloomingville.

Det er dit ansvar at levere designs, som er i tråd med Bloomingvilles brand vision og dna. Du skal have fingeren på pulsen i forhold til trends indenfor interiørbranchen herunder med fokus på møbler, lamper, vaser osv. Du er derfor aktiv bruger af de sociale medier og diverse platforme for kreativ inspiration. Bloomingvilles udtryk skal være i udvikling og bevægelse, så kunderne bliver inspireret til hver sæson. Med kommerciel forståelse og indsigt i designprocesser skaber du derfor gode og salgbare kollektioner i samarbejde med det øvrige designteam.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Skabe nye designs til kollektionen
 • Igangsætning af moodboards samt ”tekstforfatning” til moodboards
 • Ideudvikling på diverse produkter, emballager, prints samt kick-off materialer
 • Kommentering og tilretning af designs og produkter fra leverandører
 • Ideudvikling på møbler og lamper til Bloomingvilles hovedkollektion
 • Udvikling af layout og mønstre på diverse kollektioner
 • Indsamle og omsætte feedback fra salg efter messer
 • Samle inspiration på sociale medier og diverse kreative platforme
 • Deltage i inspirationsture i ind- og udland

Mange af opgaverne udføres i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet samt med Product Manager og Brand Director. Design Manager er din nærmeste leder. Der er derfor god mulighed for faglig sparring i et helt unikt socialt stærkt miljø.

Om dig
Du har en relevant uddannelse indenfor design og meget gerne med fokus på interiør. Der er et fagligt stærkt team, som er klar til at give sparring, og derfor kan du være nyuddannet eller med få års erfaring. Det vigtigste er, at du brænder for interiør, er ambitiøs, klar til at udvikle dig, og at du trives, når det går stærkt. Du bliver en del af et team, hvor det er altafgørende, at du forstår at kombinere kreativitet og kommercielt forståelse – du skal udvikle designs og kollektioner, der skaber salg og vækst. Derfor skal du også kunne arbejde med både farver og materialer sideløbende med forståelse for data/tal.

Du har gennem uddannelsen fået erfaring med tegneopgaver og er lærenem på IT-værktøjer herunder InDesign, Illustrator og Photoshop samt på Microsoft Office.

Der er brug for en ildsjæl med stort initiativ, og som sætter en ære i at nå sine mål. Det kræver en energisk indsats og en positiv tilgang til opgaver og samarbejde med kolleger og eksterne partnere. Du har vist, at din kreativitet ikke går ud over detaljerne, og du har evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt. Du kommer til at arbejde i et miljø fyldt med deadlines og trives med dette.

Bloomingville er en international virksomhed, og du får brug for engelsk på højt niveau både skriftligt og mundtligt.

Bloomingville tilbyder

 • Et spændende job i en dynamisk og international virksomhed
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt sundhedssikring
 • Arbejdssted: Bloomingville HQ, Lene Haus Vej 3-5, 7430 Ikast. Rejsedage pr. år ca. 20-30
 • Stillingen er 37 timer ugentligt
 • Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning
Rekruttering til stillingen foregår i samarbejde med PRO&CO. Så upload, allerede i dag, din ansøgning og CV sammen med dit portfolio – så vi kan se noget af dit tidligere arbejde – til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen” herunder.

Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
La Cours Vej 8
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Tlf:
96603203
Adresse:
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2022
Udløber:
28-09-2022
Kviknummer:
LJA-83896850
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri, retail og tekstil
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed