TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Teater og Kapel

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-05-2021

Det Kongelige Teater søger belysningsmester

Det Kongelige Teater søger en belysningsmester til fastansættelse per 1. august 2021.Arbejdsopgaver

Som belysningsmester arbejder du i et spændende miljø, hvor du sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere har ansvar for lyssætning til teatrets prøver og forestillinger.

Som belysningsmester er du i samarbejde med scenemester, producent, scenografisk produktionsleder og kostumier ansvarlig for den enkelte produktion efter retningslinjer fra den tekniske og kunstneriske ledelse, herunder kommunikation og dialog internt i afdelingen for så vidt angår lys, lyd, video, teknik, økonomi og planlægning.

I samarbejde med afdelingens leder forestår du registrering af alt lysteknisk udstyr og har ansvar for, at udstyret holdes i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Dette gælder naturligvis også for alt, der produceres.

Du fungerer som bindeled i arbejdet med lysdesign på produktioner i tæt samarbejde med lysdesigner, scenograf, instruktør og sceneteknik. Du har derfor en vigtig kommunikerende rolle, da du også skal sikre et tilfredsstillende informations-flow til formænd, produktionsmænd og andre sceneteknikere, så de kan udføre de forskellige arbejdsopgaver.Kvalifikationer

Stillingen forudsætter, at du har et indgående kendskab til lyssætning, lysdesign og sceneteknik.

Du har gode samarbejdsevner, er selvstændig og har solid erfaring med ledelse. Du betragter ledelse som en naturlig del af dit daglige arbejde, og som en del af ledelsesopgaven holder du hvert år medarbejderudviklingssamtaler i samarbejde med den øvrige sceneledelse. Du vil ligeledes indgå i en større ledelsesgruppe i sceneteknisk afdeling.

Du er fuldt fortrolig med gængse it-værktøjer og har gode engelske sprogkundskaber i skrift og tale.

Du skal være med til at sikre rammerne for en åben og konstruktiv dialog i egen gruppe og med relevante samarbejdspartnere.

Det forventes, at du kan bevare overblikket i pressede situationer og tage rettidige beslutninger med respekt for den helhed, beslutningerne indgår i.Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en selvstændig og ansvarsfuld stilling i et spændende miljø, der byder på stor afveksling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår sker efter individuel aftale.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til scenechef Søren Bøllingtoft på telefon 25 51 77 71 eller belysningsmester Sune Schou på telefon 25 51 79 88.Ansøgning

Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" til højre i annoncen senest søndag den 13. juni 2021. Send venligst en motiveret ansøgning og et cv.

Vi forventer at holde afsluttende samtaler i uge 25.Læs mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Det Kongelige Teater og Kapel
August Bournonvilles Passage 2
1055 København K
Tlf:
25517630
Kontaktperson
 
Tlf:
25517524
Adresse:
1055 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2021
Udløber:
13-06-2021
Kviknummer:
LJA-82172050
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland