TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Teater og Kapel

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-05-2022

Det Kongelige Teater søger belysningsmester

Det Kongelige Teater søger en belysningsmester til ansættelse per 1. august 2022.Arbejdsopgaver
Som belysningsmester arbejder du i et spændende miljø, hvor du sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere, først og fremmest har ansvaret for lyssætning til teatrets prøver og forestillinger.

For hver forestilling indgår du i en projektgruppe, hvor du sammen med producent, scenemester, scenografisk produktionsleder og kostumier arbejder efter teatrets projektmodel og er ansvarlig for at realisere forestillingen.

I samarbejde med scenechefen har du ansvar for det lystekniske udstyr og at udstyret holdes i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Dette gælder naturligvis også for alt der produceres, herunder installationer i dekorationer.

Du er bindeled mellem scenograf, lysdesigner, instruktør og vores tekniske personale. Du har derfor en vigtig kommunikerende rolle og skal sikre et tilfredsstillende informations-flow samt en åben og konstruktiv dialog.

Endelig indgår du som en del at sceneteknisk afdelings ledelsesgruppe, og har derfor et medansvar for den daglige drift og planlægning, samt vedligeholdelse af teaterets scener.Kvalifikationer
Stillingen forudsætter, at du har et indgående kendskab til lyssætning, lysdesign og sceneteknik.

Du har gode samarbejdsevner, er selvstændig og har solid erfaring med ledelse. Du betragter ledelse som en naturlig del af dit daglige arbejde, og som en del af ledelsesopgaven holder du hvert år medarbejderudviklingssamtaler i samarbejde med den øvrige sceneledelse.

Du er fuldt fortrolig med gængse it-værktøjer og har gode engelske sprogkundskaber i skrift og tale.

Det forventes, at du kan bevare overblikket i pressede situationer og tage rettidige beslutninger med respekt for den helhed, beslutningerne indgår i.Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en selvstændig og ansvarsfuld stilling i et spændende miljø, der byder på stor afveksling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår sker efter individuel aftale.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til administrerende scenechef Rasmus Clausen på telefon 25 51 77 77 eller belysningsmester Sune Schou på telefon 25 51 79 88.Ansøgning
Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" til højre i annoncen senest søndag den 22. maj 2022. Send venligst en motiveret ansøgning og et cv.

Vi forventer at holde samtaler i uge 21 og 22.

Læs mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Det Kongelige Teater og Kapel
August Bournonvilles Passage 2
1055 København K
Tlf:
25517885
Kontaktperson
 
Tlf:
25517777
Adresse:
1055 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2022
Udløber:
22-05-2022
Kviknummer:
LJA-83597295
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed