TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Teater og Kapel

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-05-2022

Det Kongelige Teater søger scenemester

Det Kongelige Teater søger en scenemester til ansættelse 1. august 2022.Arbejdsopgaver
Som scenemester arbejder du i et spændende miljø, hvor du sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere, først og fremmest har ansvaret for, at forestillingerne produceres til den overordnede planlægning og de fysiske forhold på teatrets scener.

For hver forestilling indgår du i en projektgruppe, hvor du sammen med producent, belysningsmester, scenografisk produktionsleder og kostumier arbejder efter teatrets projektmodel og er ansvarlig for at realisere forestillingen.

Ud over det scenetekniske område, er det dit ansvar at sørge for kommunikation og inddragelse af områderne lys, lyd og video.

Du er bindeled mellem scenograf, lysdesigner, instruktør og vores tekniske personale. Du har derfor en vigtig kommunikerende rolle og skal sikre et tilfredsstillende informations-flow samt en åben og konstruktiv dialog.

Endelig indgår du som en del at sceneteknisk afdelings ledelsesgruppe, og har derfor et medansvar for den daglige drift og planlægning, samt vedligeholdelse af teaterts scener og udstyr.Kvalifikationer
Stillingen forudsætter først og fremmest, at du har et indgående kendskab til sceneteknik.

Du har formentlig en baggrund som scenemester eller produktionsleder på et andet teater/spillested, eller en uddannelse inden for det scenetekniske område.

Du er fuldt fortrolig med gængse it-værktøjer og har gode engelske sprogkundskaber i skrift og tale.

Du har gode samarbejdsevner, er selvstændig og har solid erfaring med projektledelse og ledelse af medarbejdere. Du betragter ledelse som en naturlig del af dit daglige arbejde.

Det forventes, at du kan bevare overblikket i pressede situationer og tage rettidige beslutninger med respekt for den helhed, beslutningerne indgår i.Ansættelsesvilkår
Løn og øvrige ansættelsesvilkår sker efter individuel aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrerende scenechef Rasmus Clausen på telefon 25 51 77 77.Ansøgning
Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" til højre i annoncen senest søndag den 22. maj 2022. Send venligst en motiveret ansøgning og et cv.

Vi forventer at holde samtaler i uge 21 og 22.Læs mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Det Kongelige Teater og Kapel
August Bournonvilles Passage 2
1055 København K
Tlf:
25517885
Kontaktperson
 
Tlf:
25517777
Adresse:
1055 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2022
Udløber:
22-05-2022
Kviknummer:
LJA-83597296
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed