TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Midtjylland

|
Midtjylland
|
Indrykket 28-03-2019

Digital printoperatør og workflow-specialist søges

Vi står og mangler en digital printoperatør/workflow-specialist, som er klar til at indgå i den daglige digitale printproduktion i vores inhouse printcenter i Grafisk Service i Region Midtjylland.

Dine opgaver
Din primære opgave består i at producere de print- og efterbehandlingsopgaver, der kommer ind via vores online-bestillingssystem (Impleo) samt vedligeholde og udvikle digitale workflows. Du kommer til at indgå i et team, hvor du skal fungere som den ene af vores to digitale printoperatører. Derudover kommer du til at arbejde i tæt samarbejde med en anden kollega, der primært arbejder med fjernprint af patientindkaldelser og efterbehandlings-opgaver. Du kommer også til at varetage indkøb af tryksager, papir, storformat mv. fra eksterne leverandører med fokus på bæredygtighed.

Krav til ansøger
Vi forestiller os, at du er uddannet grafisk tekniker eller tilsvarende og har min. 2-5 års erfaring med digital print og efterbehandling. Uanset uddannelsesbaggrund ønsker vi en person, som kan nikke ja til nedenstående krav: 
 

 • Har erfaring med at betjene produktionsprintere og efterbehandlingsudstyr samt storformat  og har styr på processer og kvalitetssikring af printfiler (prepress og preflight)
   
 • Har erfaring med at vedligeholde og udvikle automatiserede digitale workflows  i Enfocus Switch/PitStop
   
 • Er fortrolig med at arbejde med CC-pakken (især Acrobat-DC) og udskydnings-programmer (Quite Imposing)
   
 • Har erfaring med farvestyring (ISO standarder)
   
 • Gerne kendskab til 3D print og generelt nysgerrig for at lære og sætte sig ind i nye teknologier
   
Du skal være serviceminded og se det som en væsentlig opgave, at gøre vores mange forskelligartede kunder glade og tilfredse. Vi forventer at du er stabil, omhyggelig og kvalitetsbevidst og kan lide at indgå i tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger. Du skal herudover arbejde struktureret og  kunne holde hovedet koldt i et travlt produktionsmiljø med korte deadlines. Vi er selvfølgelig indstillede på, at der i starten vil være en oplæringsperiode i de forskellige programmer/maskiner/processer i printcentret.

Inhouse Printcenter
Printcentret står for at producere en lang række print- og efterbehandlingsopgaver for hele organisationen, herunder alle hospitalerne i Region Midtjylland. En anden væsentlig opgave er dagligt at producere og kuvertere patientindkaldelsesbreve i Region Midtjylland. Derudover er printcentret ansvarlig for at producere storformat. Vi råder over moderne produktionsmaskiner og udstyr - kvalitet, præcision, stabilitet, effektivisering og kundeservice er vigtige nøgleord i printcentret. Vi producerer årligt mere end 7 mio. farveklik. Som et nyt udviklingsområde er vi gået i gang med at undersøge behov og potentiale for 3D print.
 
Om Grafisk Service, Koncern Kommunikation
Grafisk Service er en fælles stabsfunktion, der hjælper hele regionen med at indkøbe, layoute, producere og printe publikationer og efterbehandling.  I Grafisk Service arbejder der i alt 12 kreative medarbejdere, hvor du kommer til at indgå i et team, der består af 6 grafikere, 3 grafikerelever og i alt 3 printoperatører. Vi er en del af Koncern Kommunikation, som i alt tæller 28 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø. Det mener vi er en forudsætning for høj faglighed og professionalisme

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger
Frist for ansøgning er 22. april. Vi forventer at afholde samtaler d. 29. april.
 
Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte printoperatør Bo Nedertorp på 7841 0674 el 2155 1762.

Du er også velkommen til at kontakte Kontorchef Kasper Kolind på tlf. 7841 0650 / 2933 5680, som du kommer til at referere til.
 
Løn- og personaleforhold
Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne senest 1. juni 2019. Løn efter gældende overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med arbejdssted i Regionshuset Viborg. Den daglige arbejdstid vil typisk være 8-15.30 med betalt frokostpause og fleksordning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Jobbet søges ved at klikke på "Send ansøgning” i bunden af stillingsopslaget på midtjob.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale


 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-03-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-71996136
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Gem annonce