TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pay-Back specialist rekruttering ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 26-04-2021

Drifts- og produktionsleder

På vegne af RC Plast A/S i Varde søger vi en drifts- og produktionsleder.

RC Plast er en velkonsolideret, danskejet virksomhed, der gennem sit fokus på bæredygtighed leverer plastgranulat gennem regenerering af genanvendelige plastråstoffer. Et vigtigt element i visionen for RC Plast er, at fremtiden skal bygges på en bæredygtig, cirkulær tankegang for genanvendelse af ressourcer. Virksomheden beskæftiger p.t. 22 medarbejdere. Du kan læse mere om RC Plast på www.rcplast.dk.

Om dig og jobbet

Med reference til direktøren søger vi en drifts- og produktionsleder, som motiveres af at arbejde med mennesker, processer og løbende forbedringer for fabrikkens udvikling og performance.

Arbejdsopgaverne er mange og forskelligartede og derfor kræves et godt overblik og evner til at have mange bolde i luften.  

Væsentligste arbejdsopgaver og fokusområder:

  • drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for produktionslinjerne
  • sikre at produktionsplanerne følges og produktionsmål opnås
  • sætte retningslinjer for medarbejderne via opfølgning på dit personale og performancemøder
  • udvikle, træne og motivere dine medarbejderne og introducere til "bedste praksis"
  • løbende fokus på effektivitet, strukturering og optimering - herunder forbedring af bl.a. omstillingstider og effektivisering gennem Lean-værktøjer, bl.a. via 5S
  • implementering af vedligeholdssystem
  • miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Du leder og motiverer dine medarbejdere ved at være synlig og dygtig til at eksekvere på en tillidsfuld og empatisk måde. Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og når dine mål.

Kvalifikationer

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du medbringer erfaring fra en stilling som driftsleder, værkfører eller produktionsleder, hvor du har haft personaleansvar.

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse f.eks. som ingeniør, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Har du kendskab til "Lean Produktion", herunder 5S, er det en fordel. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutters kørsel fra fabrikken.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Nørregade 10
6600 Vejen
Tlf:
31528191
Kontaktperson
 
Tlf:
50555666
Adresse:
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2021
Udløber:
26-05-2021
Kviknummer:
LJA-82014186
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Pay-Back specialist rekrutteri
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
HØRNING INSTALLATION ApS
Skanderborg, Østjylland