TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Træning & Forebyggelse

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 23-10-2019

Driftsleder for Arbejde & Sundhed i Træning og Forebyggelse


Som driftsleder for Arbejde & Sundhed i Træning & Forebyggelse vil du få overdraget den daglige rorpind for at styre Arbejde & Sundhed mod nye horisonter i samarbejde med den unge dynamiske besætning. Dine opgaver bliver at sikre, den gode fremdrift og energi så enheden fortsat udvikler og leverer det optimale bidrag til kerneopgaven med borgerne, som visiteres fra Jobcentret.

Kerneopgaven for hele Social- og Sundhedsområdet er at understøtte borgerens sundhed, evne til at mestre eget liv og ønske om at deltage i sociale fællesskaber. Dette er koblet til Jobcentrets formål om at sikre eller optimere mulighederne for borgernes tilknytning til arbejdsmarkedet og dermed fremme borgenes selvforsørgelse.

Arbejde & Sundhed en unik tværfaglig opgave med at give borgerne et meningsfyldt rygstød til deres egen udvikling og arbejdsmæssige afklaring.

Du får sammen med et super team, bestående af 9 helhedstænkende og meget engagerede medarbejdere, til opgave at koordinere med alle de interne og eksterne samarbejdspartnere, så borgerne får de bedste forudsætninger for at værre herre i eget liv. Vi har brug for en daglig leder, som har ambitioner for enhedens drift, kvalitet og udvikling, og som kan omsætte ambitionerne til gode resultater sammen med medarbejderne i overensstemmelse med de fælles mål i Træning & Forebyggelse og med Jobcentret. Vi søger derfor en driftsleder, som ønsker og kan gå forrest i dette arbejde, og som evner at understøtte det gode følgeskab og den gode korpsånd i teamet samt at bidrage til den fælles ledelse i Træning & Forebyggelse.

Nogle af dine første opgaver er:

 • At definere din rolle som driftsleder i samarbejde med områdeleder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
 • At skabe synlighed om Arbejde & Sundheds opgaver på Jobcentret og udvikle samarbejdet og opgaverne.
 • At evaluere organiseringen og skabe en teamstruktur, der sikrer kvalitet og udvikling i indsatser for vores borgere.
 • At medvirke til målopfyldelsen af aftalerne og målene i den årlige virksomhedsaftale for Træning & Forebyggelse.
 • At medvirke til at udvikle kulturen om den rehabiliterende tilgang i dialog med driftslederniveauet på tværs af forvaltningen i Social & Sundhed.

Dine kompetencer
Vi vægter følgende uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:

 • Vi forestiller os, at du har en terapeutfaglig eller socialpædagogisk grunduddannelse, men der kan være flere indgange. Det er altafgørende at du har en positiv tilgang og det rette mindset til opgaven og samarbejdet.
 • Du har erfaring som leder, herunder gerne en lederuddannelse eller villig til at tage det.
 • Solidt faglig kendskab og relevant arbejdserfaring med målgruppen af borgere, der har komplekse problemstillinger af fysisk, kognitiv og psykiatrisk karakter, som betyder, at de har udfordringer med at komme ind på eller fastholde en tilknytning til arbejdsmarkedet.
 • Kendskab til Arbejdsmarkedslovgivningen.
 • At du er i stand til at lede tværfagligt så helheden fremmes gennem solide monofaglige indsatser.
 • Forståelse for hvordan aktivitet og økonomi hænger sammen og kan agere i forhold til det.
 • Erfaring med at skabe organisatoriske rammer og strukturer omkring arbejdet samt at etablere hensigtsmæssige arbejdsgange.
 • Erfaring med at omsætte mål, retning og strategi til praksis og koble det med relevant kompetenceudvikling af medarbejderne.
 • Forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.
 • IT på brugerniveau (Office pakken og NEXUS).
 • Kan understøtte den faglige udvikling og rehabiliteringstilgangen.
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.

I Aabenraa Kommune vægter vi vores ledelsesgrundlag højt, og vi forventer, at du tager lederskabet på dig med afsæt i de fælles værdier: Lederen er leder, lederen er kommunikerende, lederen er helhedsorienteret og lederen er værdiskabende.

Derudover vægter vi følgende personlige kompetencer højt:

 • Du er koordinerende og planlægger og tilrettelægger tiltag med henblik på at teamet sikrer fremdrift i opgaveløsningen.  I din funktion er du venlig og servicemindet, og formår at holde styr på mange bolde i luften. Du skaber dialog om opgaveløsningen i teamet og følger op på aftaler. Desuden har du flair for at optimere de tilgængelige ressourcer til smidige arbejdsgange.
 • Du er løsningsorienteret og sikrer fremdrift for at få problemstillinger håndteret. Undervejs i processen lader du dig ikke bremse af forhindringer, men bruger i stedet dine analytiske kompetencer og arbejdsomhed til at finde en løsning.
 • Du er socialt udadvendt og fokuserer på dialogen med andre, hvorved du kan indlede samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. Ydermere er du en tydelig leder, som er i tæt samspil med driften og tør gå forrest. På den måde vil du styrke medarbejdernes fortsatte engagement og sikre god trivsel. Du vil desuden være med til at udvikle tilbuddet i Arbejde & Sundhed ved at være nysgerrig og aktiv i uenigheder.
 • Du tager initiativ til nytænkning og udvikling af eksisterende tiltag, hvor du har fokus på at skabe holdbare løsninger og resultater. Tilmed ser du nemt muligheder og alternativer i den vedvarende udvikling af effektive tilbud til borgerne, som gør en forskel i borgenes liv og selvforsørgelse.
 • Du er opsøgende på at skabe udviklende dialoger med teamet for at finde holdbare løsninger for hele teamet. Du får energi af samværet og dialogen med andre og er imødekommende overfor andres ønsker og behov.

Læs mere om jobbet og vores forventninger til dig i Job- og kompetenceprofilen.

Ansættelse
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne om lokal løn.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Træning & Forebyggelse Aabenraa, Kresten Philipsens Vej 4, bygning A, 6200 Aabenraa.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket. Ansøgningsfristen er torsdag den 7. november 2019.

Vi forventer at holde første samtalerunde onsdag den 13. november 2019. Eventuel anden samtalerunde afklares efterfølgende. Forventet tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest muligt.

Yderligere informationer om stillingen
Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte områdeleder Inga Hedegaard med spørgsmål om stillingen og forventningerne til driftslederen for Arbejde & Sundhed på ivhe@aabenraa.dk eller tlf. 7376 7146.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e6fe8aee)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Træning & Forebyggelse
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa
Kontaktperson
 
Adresse:
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-10-2019
Udløber:
07-11-2019
Kviknummer:
LJA-76738553
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Asgaard Recruitment
Herning, Vestjylland
Bytømreren A/S
Aarhus, Østjylland