TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thy-Mors Energi

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-06-2020

Driftstekniker søges til lokal vækstvirksomhed

Den grønne omstilling og elektrificeringen vil i de kommende år skabe øget fokus elnettets kapacitet, og samtidig stille krav om fortsat høj forsyningssikkerhed.

Derfor styrker Thy-Mors Energi Elnet A/S driftsafdelingen og søger snarest en selvstændig driftstekniker med el teknisk baggrund som elektriker eller installatør.

Om jobbet
Som driftstekniker arbejder du i hjertet af elnettet, hvor hverdagen er præget af mange bolde i luften, når der arbejdes på den daglige drift af nettet, reparationer og koordinering.

Du kommer til at arbejde i et spændende miljø sammen med et engageret og fagligt dygtigt team i driftsafdelingen.

Dine primære opgaver vil bl.a. være.

  • Vedligeholdelse af nettet, både på 60 kV og 10 kV stationer

  • Etablering af nye anlæg, både på 60 kV og 10 kV

  • Styring og overvågning af nettet

  • Fejlsøgning og -retning på 60 kV

  • Daglig koordinering og samarbejde med anlægsteknikerne

  • Oprettelse af fejlrapporter og dokumentation

  • Deltagelse i driftsvagten

  • Løbende ad hoc opgaver

Du vil samtidig opnå et indgående kendskab til forsyningsnettet samt til Scada systemet.

Personlige kvalifikationer
Vi søger en person med en baggrund som elektriker, installatør eller ingeniør, og gerne med kendskab til elforsyningsområdet. Du kan selvstændigt drive og eksekvere på varierende opgaver, og du bidrager gerne med ideer til udvikling, optimering samt tekniske løsninger og processer. Desuden har du god faglig forståelse og formår at skabe gode relationer til samarbejdspartnere og kolleger.

Du kan ikke alt fra starten, men du har energien og viljen til at sætte dig ind i opgaverne og løbende forbedre dig sammen med os.

Det er vigtigt for os, at du udover at løse dine daglige opgaver, både er ansvars- og kvalitetsbevidst og har overskud til at bidrage til et godt og positive arbejdsmiljø, selvom tingene til tider går stærkt. Derfor forestiller vi os, at du er imødekommende, energisk, fleksibel og ikke mindst humoristisk.

Stillingen er en fuldtidsstilling og til snarlig tiltrædelse. Du vil blive tilknyttet Thisted afdelingen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tilstræber en fornuftig balance mellem familie- og arbejdsliv, hvor du bliver en del af et uformelt og velfungerende team, hvor åbenhed, frihed under ansvar og gensidig respekt er nøgleord i hverdagen.

Vi arbejder for visionen ”altid et lokalsamfund i udvikling” samt en mission om ”at skabe og udvikle den fælles infrastruktur i Thy og på Mors”. Alt dette skabes gennem daglig handlekraft og beslutningskraft.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt teknisk chef Kristian Tilsted, tlf. 96 70 22 00. Send din ansøgning snarest via Jobagenten på vores hjemmeside www.thymors.dk under fanen ”Om os” og Job, mærket ”Driftstekniker” snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Thy-Mors Energi
Løvevej 5
7700 Thisted
Kontaktperson
 
Tlf:
+4572198955
Adresse:
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-06-2020
Udløber:
24-07-2020
Kviknummer:
LJA-80527046
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Skorstensgaard Randers Aps
Randers, Østjylland
Gasservice Partner ApS
Rødovre, Storkøbenhavn