TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Evida Service A/S

|
Vestsjælland
|
Indrykket 11-06-2022

Driftstekniker til gasnettet . Sjælland

Har du hænderne skruet godt på, og brænder du for at arbejde med drift og vedligehold af gasnettet i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur? Så har vi brug for en som dig på holdet i Evida.

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Vi er i rivende udvikling og søger derfor en energisk driftstekniker, der vil blive en del af teamet i driftscentret i Stenlille.

Kan du lide en arbejdsdag med afvekslende opgaver, hvor der skal løses komplicerede udfordringer, og hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag? Hos Evida har vi brug for flere kloge hoveder og dygtige hænder, der har lyst til at bidrage til vores indsats i Danmarks energiforsyning og den grønne omstilling.

I jobbet vil du i samarbejde med dine kollegaer have ansvaret for drift og vedligehold af distributionsnettet og opgaver og tilsyn med gasinstallationer hos vores boligkunder på det nordvestlige Sjælland.

Du bliver en del af et team, hvor vi hver dag samarbejder om at holde vores installationer og ledningsanlæg i sikkerhedsmæssig høj standard. Vi arbejder med stor fleksibilitet, og vi hjælper og sparrer med hinanden, så vi sikrer en varieret og effektiv arbejdsdag.
Vi sørger for den nødvendige oplæring, hvorefter du skal deltage i vores vagtordning med udgangspunkt fra din bopæl.

Du har en håndværksmæssig uddannelse og nogle års praktisk erfaring gerne fra vvs-branchen. Vi vil lyve, hvis vi siger, at et A-certifikat eller et svejsepas ikke er en fordel, men alternativt oplærer vi gerne den rette person. Du har desuden kategori B-kørekort og mestrer IT på brugerniveau.

Da du kommer til at arbejde med Danmarks kritiske infrastruktur, er det altafgørende du er kvalitets- og sikkerhedsorienteret i dit arbejde, og at du har et godt overblik. Yderligere lægger vi vægt på, at du:

  • er vedholdende, pålidelig og kvalitetsbevidst
  • formår at arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
  • brænder for at yde en god kundeservice
  • er god til at formulere dig i tale og på skrift
  • medbringer et godt humør og en positiv og fleksibel indstilling
  • trives med at være ude i al slags vejr, og at ingen dage ligner hinanden

Vi tilbyder:
At du bliver en del af en team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde, effektivitet og sikkerhed er i højsæde. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør.

Det er en fast stilling, og for at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere tilbyder vi løbende mulighed for videreuddannelse. Løn og pensionsordning er efter den gældende overenskomst.
Ansættelsen er med udgangspunkt fra dit hjem, og vi stiller bil, telefon, bærbar computer, tablet samt internetforbindelse til rådighed.

Bliv en del af holdet
Send din ansøgning hurtigst mulig vi holder løbende samtaler.
Du er velkommen til at kontakte driftsleder Merete Vincent Davidsen på tlf. 25 19 47 00, hvis du vil vide mere om stillingen.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Evida Service A/S
Merløsevej 3
4296 Nyrup
Tlf:
25194700
Kontaktperson
 
Adresse:
4296 Nyrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2022
Udløber:
01-07-2022
Kviknummer:
LJA-83710788
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed