TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rekrutteringskompagniet

|
Indrykket 17-06-2020

Dygtig Autoteknolog/Diagnosetekniker søges til Grønlands største autoforhandler

InuitRecruitment søger på vegne af Deres Auto en Autoteknolog/Diagnosetekniker til Nuuk Er du en holdspiller, og har du erfaring fra autobranchen? Synes du samtidig, at det kunne være en spændende udfordring at arbejde i Grønlands største by Nuuk, så læs videre!

I jobbet som Autoteknolog/Diagnosetekniker vil du få spændende nye udfordringer og mulighed for at arbejde i et team bestående af dygtige og samarbejdsvillige kolleger. Deres Auto A/S ønsker at være en stærk samarbejdspartner for deres kunder og lægger vægt på respekt, samarbejde og professionalisme.

Din rolle som Autoteknolog/Diagnosetekniker:

I rollen som Autoteknolog/Diagnosetekniker er det relevant, at har evnen til at lære fra dig og være klar til at supportere kunder og samarbejdspartnere i hele Grønland, både via rejseaktivitet og via TeamViewer.

Du arbejder sikkert allerede nu som Autoteknolog/Diagnosetekniker og har arbejdet med forskellige bilmodeller og mærker, men har lyst til nye udfordringer.

Om dig:
 • Du har flere års kendskab til, samt erfaring fra, autobranchen.
 • Du er uddannet mekaniker.

 • Du er positiv og udadvendt.

 • Du har en fleksibel tilgang til dit arbejde.

 • Du har et godt overblik, ordenssans og kan holde flere bolde i luften samtidig.

 • Du besidder gode samarbejdsevner og trives med at arbejde i et team, hvor man hjælper og støtter hinanden i den daglige arbejdsgang.

 • Du har arbejdet med en eller flere af følgende bilmærker: Mercedes, Toyota og Mitsubishi.

Deres Auto tilbyder:
 • Et spændende og udfordrende job beliggende i et af de absolut smukkeste steder i verden.

 • Lønpakke efter kvalifikationer samt, hvis det ønskes, stilles der bolig til rådighed, hvor der betales husleje efter gældende regler.

 • At betale din eventuelle tiltrædelsesrejse/flytning og retur igen til din afrejse by, uanset om du kommer fra Danmark eller Grønland.

 • En unik mulighed for at lære den grønlandske kultur og mentalitet at kende samt opleve en helt fantastisk og unik natur, hvis du ikke allerede kender den. Nuuk er ikke mindst en spændende hovedstad, med alt hvad hjertet begærer.

Interesseret og forandringsparat?

Lyder jobbet som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via linket. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Michael Østergård på 00299 584076 eller Sasja Winther på +45 81192939 / sw@rekrutteringskompagniet.dk.

Om Deres Auto

Deres Auto er Grønlands absolut største bilforretning og vi leverer biler, lastbiler og busser i hele Grønland, herunder både standard, ombyggede biler, varevogne og lastbiler til brug for virksomheder og beredskabet mv. samt ikke mindst personbiler i hele Grønland. Vi har en vækststrategi, der sikrer en kontinuerlig udvikling og vækst, som i særdeleshed også omhandler uddannelse af medarbejdere i virksomheden. Således vi også i fremtiden vil være Grønlands førende værksted, ikke mindst set i lyset af den teknologiske udvikling på EL og Plug-in hybrid biler.

En stor del af Grønlands befolkning får leveret EL via vandkraftværker – derfor er Plug-in hybrid og EL biler meget vigtige for Grønlands fremtid, både af økonomiske og miljømæssige hensyn.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Rekrutteringskompagniet
3900 Nuuk (Godthåb)
Kontaktperson
 
Tlf:
81192939
Adresse:
3900 Nuuk (Godthåb)
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2020
Udløber:
16-07-2020
Kviknummer:
LJA-80486361
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
Arkil Anlæg - Odense
Haderslev, Syd- og Sønderjylland