TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Egedal Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 10-09-2021

Dygtig medarbejder til landbrugs- og naturområdet i Egedal Kommune - hvor storbyen holder op og landet begynder.

Er du skarp inden for miljøområdet med et særligt fokus på landbrug og natur? Kan du varetage en god dialog med byens borgere og yde god service i et job præget af stor offentlig og politisk bevågenhed? Så er det dig, vi leder efter!

Om os
Du vil indgå i Natur- og affaldsafdelingen, hvor vi samarbejder uformelt på tværs af vores fagligheder. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejde foregår på en ligefrem og rummelig måde, og at vores omgangstone er respektfuld og uformel. Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, og har fokus på at levere service af høj kvalitet til borgere, politikere, kollegaer m.fl.

Du vil blive en del af et mindre team, der arbejder med sagsbehandling og projekter inden for både landbrug og natur. Der er også her vi koordinerer og løfter kommunens ambitioner i biodiversitetsstrategien ”Vild Med Egedal” og indsatsen i Miljøministeriets konkurrence om at blive ”Danmarks Vildeste Kommune”.

Dine arbejdsopgaver
Du vil som nogle af dine primære opgaver komme til at arbejde med myndighedsbehandling efter husdyrbrugsloven og tilhørende bekendtgørelser, ligesom du vil komme til at behandle sager efter naturbeskyttelseslovens § 3.

Andre opgaver kunne være administration af indsatsen med bekæmpelse af kæmpe-bjørneklo og bidrage til kommunens tværgående miljøvurderings- og byggemodningsgrupper. Du vil også skulle udføre § 3-registrering og vedligehold af § 3-lag i Miljøportalen. 

Kommunen har en del engagerede borgere, der arbejder frivilligt med naturpleje i Egedals naturområder, som du også vil have en del kontakt med i din dagligdag.

Om dig
Vi søger en person, der trives i feltet mellem høj faglighed, engagerede borgere og politik. Du skal være dygtig til at formidle i både skrift og tale. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at tale med kommunens borgere, være løsningsorienteret og dialogsøgende, ligesom du er god til at se muligheder frem for konflikter i dit arbejde med borgerne. Du er samarbejdsorienteret og effektiv, og du besidder et godt overblik samt evnen til at prioritere dagens mange gøremål med en positiv indstilling.

Du har:

  • En relevant akademisk uddannelse - gerne med en naturvidenskabelig profil.
  • Erfaring med sagsbehandling på landbrugsområdet samt tilsyn og godkendelser.
  • Erfaring med sagsbehandling på naturområdet er også en fordel, herunder naturvurderinger.
  • Du skal gerne have kendskab til botanik og danske naturtyper, samt kendskab til Natura 2000 og bilag IV-arter, ligesom du kender til forvaltningen af disse.
  • Du skal have styr på forvaltningsret, og vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i en offentlig, politisk styret organisation.
  • Kendskab til administrative IT-værktøjer, såsom ESDH/journaliseringssystemer, GIS, Q-GIS og Office-pakken.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Center for Teknik og Miljø, som varetager mange alsidige områder og projekter i Egedal Kommune. Vi er ca. 30 medarbejdere i centeret på rådhuset, hvor vi vægter det faglige stærke fællesskab lige så højt som det sociale og gode kollegiale miljø på kontoret. Herudover er vi gode til at hjælpe hinanden på tværs og prioriterer et stærkt samarbejde og god dialog med hinanden.      

Vi tilbyder en god og fleksibel arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, hvor vi høster erfaringer med hjemmearbejde og er ambitiøse i forhold til en høj grad af fleksibilitet i opgaveløsningen og mulighed for hjemmearbejde.

Center for Teknik og Miljø holder til på Egedal Kommunes rådhus, Dronning Dagmars Vej 200 i Ølstykke. Rådhuset ligger lige ved Egedal Station, som har togafgang til og fra København og Frederikssund hver 10. min. i myldretiden.  
 
Udover moderne kontorfaciliteter tilbyder vi god kantineordning, frugtordning og træningsfaciliteter.

Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 10. oktober 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 41 2021, med tiltrædelse snarest muligt herefter.

Der vil blive indhentet referencer i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling, og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsansættelse med ugentlig arbejdstid på 37 timer i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Yderligere oplysninger
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte naturmedarbejder Kate Kronborg Holmstrand på tlf. 72 59 73 05 eller konstitueret centerchef, Jeanette Christensen Back, på tlf. 72 59 73 33.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf:
48 18 80 00
Kontaktperson
 
Adresse:
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2021
Udløber:
10-10-2021
Kviknummer:
LJA-82643827
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Job i virksomheden
Egedal Kommune
Egedal, Nordsjælland
Beliggenhed
Lignende job
Gribskov Kommune
Gribskov, Nordsjælland
Gem annonce