TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

TEMP TEAM A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 19-04-2021

DYGTIG OG SELVSTÆNDIG SERVICEMONTØR SØGES TIL ADIBUS A/S I VIBORG

Trives du i et fleksibelt og afvekslende job med frihed under ansvar? Motiveres du af at have indflydelse på din dagligdag? Ønsker du at blive en del af et selvstændigt og løsningsorienteret team, der servicerer kunder i hele landet og udlandet. Så er det netop dig, vi søger.


Dine opgaver vil bestå af installationsopgaver, service på eksisterende udstyr samt fejlfinding.

Dine opgaver vil primært være:

  • Installationsopgaver – herunder kabeltræk
  • Servicebesøg for udskiftning samt fejlfinding
  • Installation af software 
  • Kundesupport på telefon
  • Projektdeltagelse 
  • Booking og planlægning af servicebesøg i tæt samarbejde med kunderne

Der vil primært være tale om opgaver i Jylland men også enkelte på Sjælland.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund. Din baggrund og erfaring er dog ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du er praktisk orienteret, har kendskab til el og strøm samt erfaring med installationer og kabeltrækning. 

Det er et krav, at du har kørekort, da du får stillet en servicebil til rådighed.

Du er struktureret, fleksibel og god til at planlægge din egen hverdag, så det passer til kundens behov, hvilket fra tid til anden kan betyde aftenarbejde. Så længe opgaverne bliver løst inden for aftalt tid og i høj kvalitet, har du frihed til at tilrettelægge din dag, så det hænger sammen med privatlivet. 

Som person er du selvstændig, serviceminded og ærekær. Du vil være virksomhedens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du formår at skabe en god relation og kan kommunikere med mennesker med forskellige baggrunde – høj som lav.
 

Praktiske oplysninger

Dit arbejdssted vil være fra lokationen i Viborg, men du vil dog ofte køre direkte på opgaver fra din bopæl.

Ansættelsestidspunktet er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtale, hvorfor du med fordel kan søge med det samme. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Løn forhandles ud fra både dine faglige, personlige og erfaringsmæssige kompetencer. Du vil få egen firmabil, fri mobil, computer, hjemmeopkobling m.m.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så udfyld formularen herunder og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

 

https://temp-team.dk/job-detaljer/andet-dygtig-og-selvst%C3%A6ndig-servicemont%C3%B8r-s%C3%B8ges-til-adibus-a-s-i-viborg-191794/

Særligt vedr. corona               

Vi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder, SundhedsstyrelsenUdenrigsministeriet og politiet.

Vi lægger stor vægt på personlige og fysiske møder, men grundet vores ansvar for at medvirke til at stoppe spredningen af covid-19 afholder vi ikke samtaler og interviews fysisk på vores kontorer i de kommuner, der er berørt af særlige restriktioner. Vi tilbyder fortsat samtaler via Teams eller Skype, hvis det ønskes.


TEMP-TEAM

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
TEMP TEAM A/S
Bredgade 11, 2
8800 Viborg
Tlf:
22727355
Kontaktperson
 
Tlf:
97216921
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-04-2021
Udløber:
15-05-2021
Kviknummer:
LJA-81980971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
KONE A/S
Herlev, Storkøbenhavn
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Gem annonce