TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Rekrutteringskompagniet

|
Indrykket 09-09-2020

Dygtig projektleder til spændende projekter i Nuuk

Har du en VVS-teknisk baggrund, og er du vant til at gå forrest og bringe projekterne sikkert i mål? Kunne du samtidig tænke dig at kombinere et personligt og fagligt udviklende job med unikke natur- og fritidsmuligheder i Grønland, når arbejdsdagen slutter? Så er det dig vi søger!

Inuitrecruitment ApS søger på vegne af Brøndum Grønland en fagligt dygtig projektleder, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af Brøndum gennem kompetent og ansvarlig udførelse af spændende projekter i afdelingen i Nuuk.

Om jobbet

Som projektleder bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Projektledelse, herunder planlægning, styring, koordinering og gennemførsel af projekter
 • Tilsyn, styring og opfølgning på byggepladsen, herunder at sikre, at arbejdet udføres jf. love, regler og interne retningslinjer
 • Sikre den rette mængde af ressourcer i forhold til arbejdsmængde jf. tidsplan for projektet
 • Kvalitetsstyring af hele byggefasen
 • Opfølgning på materialeudtag og bestillinger
 • Kalkulation af tilbud samt ekstraarbejde
 • Tilretning af projekteringsmateriale
 • Bidrage og hjælpe på tværs af teams og evt. i andre afdelinger

Herudover skal du kunne varetage alle former for teknisk installation inden for vand/varme/ventilation i boliger og gerne terræn-arbejder med kendskab til ledningsprojekter for fjernvarme, vand- og kloakledninger.

Om dig:

Du har en VVS-teknisk baggrund med uddannelse inden for VVS, gerne som installatør. Herudover har du flere års erfaring inden for projektledelse og entreprisestyring.

Som person er du handlekraftig og har evnen til at påtage dig ansvar. Du er dygtig til at planlægge og koordinere, og du har et stort overblik – også over flere projekter ad gangen. Endelig er du samarbejdsvillig, omgængelig og god til at kommunikere med såvel kollegaer som kunder.

Du skal være interesseret i at lære den grønlandske kultur at kende og kunne se værdien i at gå på opdagelse i den unikke grønlandske natur.

Brøndum A/S tilbyder:

Som projektleder hos Brøndum A/S i Nuuk får du et personligt og fagligt udviklende job. Når du har fri, venter naturen lige uden for døren. Grønland byder på uendelige naturoplevelser med rig mulighed for jagt og fiskeri, sejlads i nogle af verdens største fjordsystemer samt skiløb på de lokale alpinbakker i Nuuk.

Udover disse unikke fritidsmuligheder får du i Brøndum

 • En masse gode kolleger, der trives, og har et positivt arbejdsklima
 • Lønpakke indeholdende bolig-/bohaveflytning, ferie-/frirejse samt telefon- og evt. bilordning
 • Gode muligheder for at fortsætte karrieren i Brøndum A/S i Danmark

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, efter aftale.

Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV via linket. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner i Inuitrecruitment Berit Tops på tlf. +45 2174 2322.

Vi holder samtaler løbende, så kontakt os snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Brøndum Grønland

Brøndum Grønland har årelang erfaring med store og små entrepriser i det barske grønlandske klima. Gennem mange år har vi oparbejdet den specialiserede viden, der skal til for at udføre opgaver i Grønland. Vi hjælper vores grønlandske kunder med en lang række ydelser inden for tekniske installationer, modernisering og kvalitetssikring.

Brøndum Grønland har hovedkontor i Nuuk, og afdelinger i Sisimiut og Ilulissat. Brøndum Grønland er del af Brøndum koncernen der har hovedsæde i Viborg i Danmark.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Rekrutteringskompagniet
3900 Nuuk (Godthåb)
Kontaktperson
 
Tlf:
+4521742322
Adresse:
3900 Nuuk (Godthåb)
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2020
Udløber:
04-11-2020
Kviknummer:
LJA-81057867
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører
Odense, Fyn
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Gem annonce