TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Henriksen HR

|
Østjylland
|
Indrykket 06-12-2021

Dygtig Serviceleder El til Wicotec Kirkebjerg

Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. 

Som en del af vores strategi i WK, er der en ambition om vækste vores serviceområde væsentligt. Dette er også gældende for El-afdelingen i Aarhus, hvorfor vi nu søger en ny serviceleder.

Relationer, løsninger og seriøst god service 

Konkret betyder det, at der fortsat skal arbejdes med at understøtte vores langvarige kunderelationer, både for nye og eksisterende kunder. Internt i organisationen skal der arbejdes med tværfagligt samarbejde, således vores kunder oplever WK som en samarbejdspartner, der tilbyder totale løsninger inden for teknik.

Du skal sammen med teamet tage ansvar for de daglige EL-serviceopgaver i afdelingen, herunder daglige ad hoc-opgaver og mindre fastprissager for servicekunderne, og du plejer eksisterende kunder og skaber nye gode kunderelationer ud fra vores kundekartotek og igangværende kunder.

Herudover vil opgaverne omfatte:

Salg inden for El-service, tilbudsberegning af mindre fastprissager og entrepriser, teknisk og faglig support til kollegaer, ledelse, motivation og udvikling af montører og lærlinge.

Vi søger en leder med El-faglig baggrund og kommercielle briller. Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag, med en uddannelsesmæssig baggrund som El-installatør. Du har erfaring med salg - både opsøgende og vedligeholdende – og med at skabe langvarige glade kundeforhold. Geografisk er du fra Aarhus området, hvor du også har dit stærke netværk.

Vores nye strategi udfordrer indimellem vores vante måde at se verden på, så du formår at se på tværs af værdikæden og har en god forretningsforståelse, som du evner at bringe i spil, når gode beslutninger skal træffes.

Du arbejder struktureret, får afsluttet og fulgt opgaverne til dørs, med overblik, fremdrift og udvikling. Du har gode kompetencer i forhold til IT, økonomi og administration og er god til at indgå i et team, der med forskellige personligheder arbejder i samme retning.

Du er en tillidsskabende leder, der skaber engagement og god arbejdslyst blandt dine medarbejdere. Du går forrest, hvor du viser det gode eksempel på både kvalitet, kundefokus og sikkerhed.

Derudover skal du være selvkørende og evne at planlægge din hverdag, der ofte er med mange bolde i luften. Du har både gennemslagskraft og står på mål for dine beslutninger, men inddrager også dit bagland og dine interessenter.

Arbejdsglæde og samarbejde - Vi ved godt, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv, men vi tror på, at vi alle har et ansvar for den – uanset hvad ens rolle er. Hos os vil du få et afvekslende job i en spændende og uformel virksomhed, der ikke stiller sig tilfreds med det eksisterende. Vi vil udvikle os, og vi vil udvikle dig – og vi vil have det sjovt og sikkert, mens vi leverer varen.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide. 

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Serviceleder El. 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Skæringvej 88, K1 St
8260 Viby J
Tlf:
+4531478001
Kontaktperson
 
Tlf:
31478001
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2021
Udløber:
10-01-2022
Kviknummer:
LJA-83059438
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed