TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Henriksen HR

|
Østjylland
|
Indrykket 08-10-2021

Dygtig VVS-leder til Wicotec Kirkebjerg - Aarhus

Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører og en del af Aarsleff-koncernen.

I WK gennemfører vi store teknikentrepriser såvel som små fagprojekter. Vi udvikler vores forretning i hele WK, hvor vi vil skabe gode relationer og solide resultater, og vi vil være den foretrukne partner, når kunderne skal vælge deres teknikentreprenør også i Aarhus.

Strategisk har vi tidligere haft stort fokus på entrepriser, men i vores nye WK-forretningsstrategi har vi tillige fokus på at opbygge serviceområdet, vi er allerede en fantastisk servicepartner i Østdanmark, nu er vi i gang med at blive det i Vestdanmark også.

Du skal som ny Serviceleder, i tæt samarbejde med afdelingschefen og de andre serviceledere i regionen, være med til at skabe grundlaget for serviceforretningen.

Relationer, løsninger og seriøst god service. Der betyder, at der skal arbejdes med at understøtte vores langvarige kunderelationer, både for nye og eksisterende kunder. Internt i organisationen skal der arbejdes med tværfagligt samarbejde, således vores kunder oplever WK som en samarbejdspartner, der tilbyder totale løsninger inden for teknik.

Du skal sammen med de øvrige serviceledere i teamet tage ansvar for de daglige VVS-serviceopgaver i afdelingen, herunder daglige ad hoc-opgaver og mindre fastprissager for servicekunderne, du plejer eksisterende kunder og skaber nye gode kunderelationer ud fra vores kundekartotek og igangværende kunder.

Herudover vil opgaverne omfatte:

Salg inden for VVS-service

Tilbudsberegning af mindre fastprissager og entrepriser

Teknisk og faglig support til kollegaer

Ledelse, motivation og udvikling af montører og lærlinge

Vi søger en dygtig leder med VVS-faglig baggrund og kommercielle briller. Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag, med en uddannelsesmæssig baggrund som VVS-installatør eller VVS-tekniker, kombineret med solide faglige kompetencer - specielt inden for service, men også gerne mindre fastprissager og små entrepriser. Alternativt har du en GVS-mester uddannelse, er maskinmester med solidt VVS-kendskab eller ingeniør med VVS som speciale.

Du har erfaring med salg - både opsøgende og vedligeholdende – og med at skabe langvarige glade kundeforhold. Geografisk er du fra Aarhus området, hvor du også har dit netværk.

Vores strategi udfordrer indimellem vores vante måde at se verden på, så du formår at se på tværs af værdikæden og har en god forretningsforståelse, som du evner at bringe i spil, når gode beslutninger skal træffes.

Du er struktureret, får afsluttet og fulgt opgaverne til dørs, mens du bevarer overblik, fremdrift og udvikling. Du har gode kompetencer i forhold til IT, økonomi og administration og er god til at indgå i et team, der med forskellige personligheder arbejder i samme retning.

Du er en erfaren og tillidsskabende leder, der skaber engagement og arbejdslyst/-glæde blandt dine medarbejdere. Du går forrest, hvor du viser det gode eksempel på både kvalitet, kundefokus og sikkerhed.

Derudover skal du være selvkørende og evne at planlægge din hverdag, der ofte er hektisk med mange bolde i luften. Du har et stort personlig drive, og står på mål for dine beslutninger, men inddrager også dit bagland og dine interessenter.

Arbejdsglæde og samarbejde - Vi ved godt, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv, men vi tror på, at vi alle har et ansvar for den – uanset hvad ens rolle er. Hos os vil du få et afvekslende job i en spændende og uformel virksomhed, der ikke stiller sig tilfreds med det eksisterende. Vi vil udvikle os, og vi vil udvikle dig – og vi vil have det sjovt og sikkert, mens vi leverer varen.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder.

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide. 

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Serviceleder VVS. 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Skæringvej 88, K1 St
8260 Viby J
Tlf:
+4531478001
Kontaktperson
 
Tlf:
31478001
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2021
Udløber:
03-12-2021
Kviknummer:
LJA-82778033
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Henriksen HR
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed