TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-11-2021

Dynamisk, struktureret og vedholdende energiprojektmedarbejder til Team Energi og Ressource

Er du interesseret i at gøre Danmarks mest ambitiøse klimavisioner til virkelighed? Er klimadagsordenen noget, der giver dig energi, og er du frisk på at indgå i dialog på tværs af sektorer og samskabe med vores borgere og erhvervsliv? Så mangler Thisted kommune netop dig.

Om stillingen
Vi søger nemlig en dygtig projektmedarbejder til Team Energi og Ressource med fokus på både udvikling og opfølgning. Du skal kunne lave administrativ styring, lave energirevision, holde regnskab med at handling giver resultater og være stærk i resultatstyrring i projekter. Du skal være kreativ og kunne starte projekter selv, men evnen til at kunne afslutte, evaluere og følge op på et projektforløb er mindst lige så vigtig.

Du bliver ansat i Plan- og Miljøafdelingen, der er en af de tre afdelinger, som udgør Teknik, Erhverv og Beskæftigelse. Du vil indgå i Team Energi og Ressource sammen med tre kolleger, hvor du skal være med til at skabe flere nye handleplaner. Derudover indgår du i vores samarbejde i KAT (www.klimaalliancenthy.dk ) om nedbringelse af CO2 med 70% inden 2030. Vi arbejder også både internt og eksternt i DK2020 med et mål om et energineutralt Thy i 2050.

Teamet er kendetegnet ved stor kreativitet og høj effektivitet, som du skal kunne trives med. Vi arbejder sammen som team på mange projekter, så du skal kunne rumme andres ideer og handlinger i dine projekter - for som vi siger: ”Sammen kan vi få det optimale ud af nødvendigheden!”

Som projektmedarbejder får du mange samarbejdsrelationer både internt og eksternt, da arbejdet ofte foregår i samarbejde og dialog mellem vores borgere, virksomheder og dine kolleger.
Nærværende ledelse er en selvfølge.

Dine kommende opgaver kan for eksempel være

  • egne energiprojekter
  • indgåelse i et klimasekretariat i KAT, hvor man er med til at udstikke kursen
  • energirevidering, hvor man med data forsøger at se både bagud og fremad
  • GEN2040, hvor vi skal være selvforsynende inden 2040
  • DK2020, hvor vi arbejder mod energineutralitet i Thisted Kommune inden 2050
  • koordinering og skabelse af flow og dynamik med interne Teams
  • klargøring af sager til politisk behandling.
…og så meget mere…

Vi forventer af dig….
  • at du kommunikerer klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt, da god service overfor borgere og virksomheder er i fokus hos os. Du skal være god til at opbygge relationer og skal kunne kommunikere i øjenhøjde.
  • at du skal have erfaring med projektledelse eller kommunal planlægning og gerne med et teknisk eller økonomisk afsæt for Energi og Klima. Derudover har du evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden og en god forståelse for datadisciplin.

Til gengæld for alt det - tilbyder vi dig en arbejdsplads, som sætter en ære i at have gode og hjælpsomme kollegaer og fagligt dygtige medarbejdere. Derfor vil der være gode muligheder for personlig udvikling inden for energi- og klimaarbejdet og set ind i en tværfaglig kontekst.

”Jeg kan godt lide, at vi i Team Energi og Ressource arbejder med en vigtig agenda samtidig med, at vi skaber lokal udvikling og resultater. Det er vigtigt for mig, at vi som gruppe supplerer hinanden med forskellige fagligheder og personligheder”.

- Jens, Projektleder, Thisted Kommune.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr uge.

Tiltrædelse: 1. februar 2021

Kontakt vedrørende stillingen
For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan du kontakte sektionsleder for Byg og Byfornyelse, Kim Daniel Larsen på telefon 99 17 21 47 eller kdl@thisted.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist den 9. december 2021, kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt den 13. december 2021.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Thisted Kommune
Kirkevej 9
7760 Hurup Thy
Tlf:
96171717
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
7760 Hurup Thy
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-11-2021
Udløber:
09-12-2021
Kviknummer:
LJA-82959018
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed