TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

JKS a/s, Roskilde

|
Midtsjælland
|
Indrykket 06-10-2020

Ejendomsfunktionær søges til Ejendomsselskabet Roskilde Fællesbageri ApS

Til Ejendomsselskabet Roskilde Fællesbageri søger vi lige nu en stabil, frisk og ansvarsbevidst ejendomsfunktionær. Vi er et lille team på 4 medarbejdere, og vi samarbejder om servicering af vores ca. 150 lejemål, som både dækker erhvervslejemål og private lejere.Opgaverne består af følgende:

  • Beboerservice
  • Mindre håndværksmæssigt vedligeholdelsesarbejde
  • Rekvirering af håndværkere og kontrol af det udførte arbejde
  • Renholdelse af udendørsarealer
  • Snerydning
  • Ind- og fraflytningssyn
  • Diverse ad hoc-opgaver
Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Du vil blive udstyret med mobiltelefon, og der vil være telefonvagtordning på skift.Hvem er du?
Som ejendomsfunktionær er det dig, der primært har den daglige kontakt til både beboere og erhvervslejere. Du er dermed vores ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, fleksibel, positiv og professionel i din måde at møde andre på. Du har gode samarbejdsevner og trives med at være en del af et team. Du er i god fysisk form og er ikke bange for at tage fat.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelse. Du er vant til at løse håndværksopgaver i private hjem. Det er et krav, at du har kørekort B og E, samt at du kan fremvise ren straffe- og børneattest.Vi tilbyder:
Mulighed for faglige og personlige udfordringer i et ejendomsselskab i udvikling. Du får en travl og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Vi tror på frihed under ansvar, og ydermere får du 3 gode og hjælpsomme kollegaer. Sundhedsforsikring, arbejdstøj samt efteruddannelse er en del af vores ansættelsesvilkår.

Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i dine kvalifikationer.Sådan søger du stillingen:
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Ejendomsselskabet Roskilde Fællesbageri, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning og CV via Søg stillingen nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt. Bemærk at der er en kort ansøgningsfrist.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eva Nestler på tlf. +45 3085 1311.


Om Ejendomsselskabet Roskilde Fællesbageri
Roskilde Fællesbageri ApS er et ejendomsselskab med en historie på mere end 130 år. Vi var oprindeligt et bageri, der leverede brød til hele Sjælland.
Nu er vi et ejendomsselskab, der har ejendomme i det centrale Roskilde, hvor vi både har boliger og erhvervslejemål. Læs mere om os på
www.rofb.dk
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
JKS a/s, Roskilde
Industrivej 21
4000 Roskilde
Tlf:
30851311
Fax:
46310751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851311
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2020
Udløber:
20-10-2020
Kviknummer:
LJA-81239972
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Gem annonce