TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Civica

|
Fyn
|
Indrykket 24-09-2021

Ejendomsinspektør med fokus på driftsoptimering, ledelse og stærke relationer.

Er du en dygtig leder, der ser muligheder og potentialer, og med dine stærke relationelle kompetencer sikrer opbakning og det gode samarbejde? Så er du måske vores nye ejendomsinspektør.

Civica er Fyns stærke og største almene boligorganisation. Vores vision er at være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Vores nye ejendomsinspektør kan lide at arbejde med ledelse, mennesker og service. Du får en nøglefunktion i forhold til driften af boligerne/bygningerne og samarbejdet med afdelingernes beboere. Dette skal blandt andet ske gennem effektiv drift og din lyst til at skabe forandringer og udvikling af medarbejderne.

Du bliver leder af et hold på ca.12 ejendomsmestre/ejendomsfunktionærer, der står for drift, service og vedligehold af omkring 1.600 lejemål i Odense. Til sparring og erfaringsudveksling har du driftschefen og 8 ejendomsinspektør-kolleger.

Ejendomsinspektøren har tæt kontakt og dialog med Civicas beboere, alle boligorganisations medarbejdere og samarbejdspartnere. Du skal derfor have lysten og evnen til at deltage aktivt i dette samarbejde, hvor du skaber de gode relationer.

Ansvar og arbejdsområder

Vi har fuld fokus på udvikling i driftsområderne. Både i forhold til effektivisering af den daglige drift og udvikling af medarbejderne. Der er allerede igangsat en lang række af initiativer, men vi skal fortsat udvikle og tænke nyt. Det gør vi naturligvis til glæde og gavn for vores beboere. Din hverdag er meget varieret og byder blandt andet på:

 • Ledelse og udvikling af dine medarbejdere. Du udarbejder eksempelvis arbejdsplaner og gennemfører MUS-samtaler.
 • Kontakt til beboere og afdelingsbestyrelser og deltagelse i afdelingsbestyrelses- og afdelingsmøder.
 • Ansvaret for den daglige drift i boligafdelingerne. Du laver budgetter, følger op og optimerer ressourceforbruget i boligafdelingerne.
 • Udarbejdelse af beskrivelser, udbud, indhentning af tilbud og tilsyn med vedligeholdelsesarbejder og renoveringsopgaver
 • Vedligeholdelse af database og program for e-syn, herunder indlæsning, rettelse, opdatering af data.
 • Fokus på energiforbrug og optimering af energiforbrug.
 • Projektledelse og projektdeltagelse i forskellige interne projekter, der understøtter og bidrager til udviklingen af Civicas drift.
Din profil

Civica stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Vi tilbyder dig en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag i en almen boligorganisation, som satser på udvikling og vækst. Du får gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling i et job, hvor du i høj grad selv har indflydelse. Det er afgørende, at:

 • Du er en god leder som kan inkludere, motivere og udvikle dine medarbejdere og kolleger.
 • Du kan strukturere og prioritere driftsområdets arbejdsopgaver.
 • Din kommunikation er præcis og tydelig, så du skaber klare rammer.
 • Du har en byggeteknisk uddannelse, f.eks. som bygningskonstruktør.
 • Du har erfaring med gennemførelsen af byggeprojekter og med drift af boliger.
 • Du har erfaring med brugen af tegneprogrammer og IT.
 • Du er tillidsvækkende og troværdig.
 • Være rollemodel/kulturbærer for Civica
 • Du overholder dine aftaler, holder hovedet koldt og møder andre mennesker med respekt.
 • Du har kørekort og stiller bil til rådighed i jobbet.

Af og til er der mødeaktivitet udenfor normal arbejdstid. Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold, der modsvarer de stillede krav.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende, men ansøgningsfristen er d. 25. oktober 2021. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV!

Civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 12.000 boliger fordelt i 131 boligafdelinger. Vores boligudvalg spænder bredt fra ungdomsboliger og familieboliger til seniorbofællesskaber fordelt ud i flere af de fynske kommuner. Hos Civica er vi fremtidsorienterede og forandringsparate. Vores mål er kontinuerlig vækst og udvikling af vores boliger og boligområder. Der er ca. 200 medarbejdere i Civica. Læs mere om boligorganisationen på civica.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Teknisk Chef, Claus Jacobsen, Tlf.: 63133117


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Civica
Carl Nielsens Kvarter 14
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
63133117
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82708190
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed