TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flyvestation Skrydstrup

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-07-2022

Ejendomsstyrelsen søger maskinmester på Flyvestation Skrydstrup

Ønsker du en hverdag med spændende og udfordrende opgaver inden for drift og vedligehold på Flyvestation Skrydstrup? Så har vi den perfekte stilling til dig.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på
tjenestesteder i hele landet.

Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi yder rådgivning, sagsbehandling og støtte på teknisk niveau inden for arbejdsområdet. Herunder drift og planlægning af vedligehold samt eftersyn på tekniske installationer.

Vi har i løbet af det sidste halve år sagt velkommen til ca. 1.000 nye kollegaer, som alle skal bidrage til at skabe bedre fysiske rammer i hele Forsvaret. Det er store forandringer, og det bliver en hektisk og spændende periode. Vi har derfor brug for yderligere dygtige og engagerede kolleger, som har en god indstilling til service, og synes det er spændende at være med til at bygge en ny organisation op.

Om stillingen

Dine opgaver vil bl.a. bestå i, i snævert samarbejde med dine kollegaer, de lokale enheder, samt leverandører, at udføre drift og vedligehold af tekniske installationer og bygninger, herunder el- vand, varme- og svagstrømsinstallationer i bygninger og anlæg, samt højspændings- lavspændings, fjernevarme og vandforsyningslinjer med tilhørende installationer.

Du kommer til at bidrage med udarbejdelse af Etabpartnerelement Skrydstrups flere årig planlægning af vedligehold og eftersyn af det tekniske område. Derudover skal du yde faglig rådgivning vedr. betjening og drift af tekniske anlæg og installationer, udarbejde oplæg til energiforbedringer samt støtte ved den faglige tilrettelæggelse og føre tilsyn med den fysiske gennemførelse af drift og vedligehold.

Opgaverne kan både være planlagte årshjulsopgaver, men der vil også være en del ad hoc opgaver, hvoraf nogle vil have akutkarakter. Ligeledes vil du, både som udførende og som bidragyder, blive involveret i projektopgaver, inden for både nybyggeri og centralt styret bygningsvedligehold, på etablissementet.

Du skal således forvente, og kunne trives i, en dynamisk hverdag med et bredt spænd i samarbejdsflader, hvilket inkluderer en tæt dialog med de lokale brugere, kollegaer, eksterne leverandører, projektledere, mv.

Om dig

Du er uddannet maskinmester, og du har erfaring med drift og vedligehold af tekniske anlæg. Det er ønskeligt, at du har kendskab til forsvaret, men det er ikke et krav.

Du er vant til at bruge IT-værktøjer og mailsystemer. Du formulerer dig godt på dansk og engelsk, både i skrift og tale, og har nemt ved at omgås andre mennesker. Du er udadvendt, har et godt humør og en god situationsfornemmelse.

Som person er du først og fremmest en god kollega, som værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger og bidrager naturligt til fællesskabet.

Du arbejder selvstændigt og er professionel i din opgaveløsning. Derudover er du proaktiv, tager ansvar for opgaverne og så går du gerne en ekstra mil for at finde løsningen på et problem eller en udfordring.

Du skal være indstillet på, at der i opstartsperioden kan være mange forhold, der skal afklares og endnu ikke er helt på plads. Det kan derfor blive nødvendigt med ekstra fleksibilitet og omstillingsparathed fra dig i denne periode.

Det er et krav, at du har kørekort B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Maskinmestre i land og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder af Etabpartnerelement Skrydstrup Lenette Dalby på telefon 25 41 53 48. Træffes efter uge
30 – fra den 1 august 2022.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen telefon 7281 9169.

Sådan søger du
Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er 19 august 2022. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Flyvestation Skrydstrup
Lilholtvej 2
6500 Vojens
Tlf:
72819169
Kontaktperson
 
Tlf:
72819169
Adresse:
6500 Vojens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2022
Udløber:
19-08-2022
Kviknummer:
LJA-83784612
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed