TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Østjylland
|
Indrykket 14-09-2021

El ingeniør- AFRY Industry - Aarhus eller Kolding.

Har du lyst til at styrke dine erfaringer i el-design i en stor virksomhed, der har et bæredygtigt fokus indenfor? Og kan du en solid el-teknisk viden, som du kunne tænke dig at udvikle og dele i projekter med vores Food kunder i Norden? Så er du måske den medarbejder, som vi leder efter til at blive en del af vores team i AFRY.

Velkommen til AFRY

Du slutter dig til AFRY Food i enten Aarhus eller Kolding, hhv. 15 og 34 dedikerede kollegaer, som arbejder med proces- og automationsprojekter og konsulentopgaver for vores kunder i den globale fødevarebranche. I alt har AFRY-koncernen mere end 16.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder vi rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet

I vores afdeling arbejder vi tæt sammen på både store og små projekter inden for industri og fødevarer, lokalt såvel som internationalt. Du har typisk flere projekter kørende ad gangen, hvilket giver en hverdag med stor variation. Der er mulighed for, at du både kan få en rolle på Site, men også at du kan få lov at sidde med fingrene nede i arbejdet, alt efter hvad du trives bedst i. Så hvad end du foretrækker at være lokalt på kontoret eller på kundernes lokation, har vi plads til dig.

Helt konkret vil du:

 • Stå for El-design og -layout.
 • Arbejde med E-plan, PC-Schematic samt SEE-Electrical.
 • Udføre el-arbejde på Site - herunder styring af underleverandører og el-entreprenører.
 • Indgå i tilbudsarbejde i samarbejde med kunderne.
 • Indgå i sparring med de kollegaer, der bygger og står for tavleproduktionen.

Din profil

Som person har også et stort ”gå på mod”, hvor du tager ejerskab over de opgaver, som du er en del af. Arbejdet kræver at du trives i selvstændighed samtidig med, at du har gode evner som projektmedarbejder i større sammenhænge. Herudover arbejder du engageret og trives godt med at tage ansvar i en organisation, der er kendetegnet ved entreprenør mind-set og fleksibilitet. I vores afdeling drives vi af diversitet og vi søger derfor alle typer medarbejdere og personlighedstyper.

Vi ser gerne, at du:

 • Er en god kollega, der ønsker at blive en del af en arbejdsplads fyldt af diversitet.
 • Måske har kendskab til ATEX eller trives med at dykke ned i el-standarder i både Danmark og internationalt.
 • Motiveres af at være i et dynamisk arbejdsmiljø.
 • Har pondus som du bruger positivt i dine arbejdsopgaver.
 • Har procesforståelse og fødevarekendskab- gerne mejeri.
 • Er uddannet El-ingeniør, elektriker, maskinmester, eller har anden el-teknisk uddannelse.
 • Med fordel har kendskab til Tavleproduktion.

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer.
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.
 • Mulighed for nogle ugentlige hjemmearbejdsdage.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2020 og samtaler afholdes løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Søren Frichs Vej 34A
8230 Åbyhøj
Kontaktperson
 
Tlf:
+4581777886
Adresse:
8230 Åbyhøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Udløber:
30-10-2021
Kviknummer:
LJA-82662605
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed