TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-01-2021

El-ingeniør eller el-installatør til rådgivning, commissioning og projektering.

HR-Industries søger en alsidig og dygtig el-ingeniør eller el-installatør til en travl virksomhed med en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Virksomheden agerer innovativt og smidigt og er altid åbne for nye muligheder og opgaver, der giver værdi for kunder, organisation og medarbejderes personlige udvikling.

Virksomheden beskæftiger sig primært med bygherrerådgivning, syn- og skønsmandsopgaver samt projektering inden for el-området. Commissioning favner samtlige af de tekniske discipliner. Virksomheden har opgaver inden for alle typer byggeri. Både nybyggeri og renovering som udføres i fag-, hoved- og totalentrepriser. Virksomhedens kundetilgang er med et tillidsskabende fokus, hvor tilliden skabes gennem dialog og under overholdelse af deadlines og aftaler i øvrigt.

Virksomheden har travlt og stillingen er en opnormering af afdelingen og området. Der vil være store udviklingsmuligheder for den rette kandidat. Den nye kollega vil indgå i virksomhedens team af dygtige medarbejdere og få stor indflydelse på egne opgaver. 

Den ideelle kandidat er uddannet el-installatør med minimum 3 års erfaring indenfor rådgiverbranchen, er fagligt velfunderet og har kendskab til Revit og Autocad. Virksomheden lægger vægt på, at kandidater skal kunne skabe orden og struktur i hverdagen, der byder på mangeartede udfordringer. Kandidater med en erfaringsportefølje med såvel store som mindre projekter af forskellig art indenfor byggeri og forskellige kategorier af bygninger foretrækkes. Det er vigtigt at beherske dansk i skrift og tale på forhandlingsniveau. Herudover forventer virksomheden, at kandidater er engagerede og motiverede, kvalitetsbevidste, grundige og detaljeorienterede, idérige, udadvendte og fleksible med en god portion humor, godt humør og sidst men ikke mindst lysten til at indgå i et fagligt udviklende fællesskab, hvor hverdagen løbende bringer en bred vifte af udfordrende opgaver. Projektopgaver indenfor den grønne opstilling er en del virksomhedens strategiske målsætning, hvorfor kandidater med naturlig interesse herfor foretrækkes. 

Virksomheden tilbyder et selvstændigt og meningsfyldt job i et åbent, uformelt og godt arbejdsmiljø i en spændende branche med en solid kundeportefølje. Der er stor mulighed for indflydelse på egen hverdag og udvikling samt en løn, der modsvarer kvalifikationer. Herudover pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række forskellige personalegoder.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 50809

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8930 Randers NØ
Tlf:
86423540
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse:
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2021
Udløber:
31-01-2021
Kviknummer:
LJA-81547762
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
HR-INDUSTRIES A/S
Randers, Østjylland
HR-INDUSTRIES A/S
Syddjurs, Østjylland
Beliggenhed