TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Vestjylland
|
Indrykket 29-03-2021

El-ingeniør/-installatør til projektering af el-installationer i bygninger - AFRY, Herning eller Aarhus

Ønsker du en bærende rolle i vores projekters udvikling samt planlægning, og har du samtidig lyst til at rådgive kunder og vejlede dine kolleger, så vi kan skabe de bedste løsninger? Så er du muligvis den nye kollega, vi søger til el-afdelingen i AFRY Byggeri.

"Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved mit arbejde, er den daglige sparring som ”flyver” hen over skrivebordene. Kollegaer er altid åbne for spørgsmål og ofte har nogen også noget med hjem fra byggepladsen som kan erfaringsdeles. Når man er mange dygtige kollegaer hvis passion er Elinstallationer, så kommer dette naturligt til udtryk i det daglige, og det er noget som jeg syntes fungere rigtig godt ved AFRY og EL-afdelingen. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til at hoppe med på bølgen af making future og blive en del af en sjov og seriøs afdeling. Jeg håber vi snart ses!” fortæller Fagprojektleder Martin Etler Nielsen.

Velkommen til AFRY
Du slutter dig til AFRY Byggeri hvor du vil få knap 230 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY Danmark ca. 600 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være. Vi er tidligere kendt som Midtconsult, men er i dag en del af AFRY-koncernen med omkring 17.000 medarbejdere i hele verden. Læs mere her.

Tag hånd om projektering fra A til Z
I vores el-afdeling får du 23 dygtige kollegaer, der arbejder tæt sammen om elinstallationer i bygninger på både store og små projekter. Afhængig af projektets type og størrelse kommer du til at arbejde både selvstændigt og i tværfaglige teams.

Du har typisk flere projekter kørende ad gangen, hvilket giver en hverdag med stor variation. Mere konkret vil du:

 • Projektering af El – herunder også fx el-tavler, lys- og kraftinstallationer, Brandmeldeanlæg, adgangskontrol og meget mere.
 • Rådgive kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med valg af de optimale løsninger
 • Tværfaglig koordinering med øvrige faggrupper
 • Tilsyn på byggepladsen samt tæt samarbejde med nogle af landets førende entreprenører
 • Vejlede kolleger

Din trivsel og udvikling i fokus
Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe du løser dine opgaver. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser. Derudover vil du blive taget godt imod af kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Brug din faglige erfaring og gode formidlingsevner
Du er en faglig stærk rådgiver inden for el-installationer, og du har lyst til den direkte kundekontakt. Derudover:

 • Er uddannet maskinmester, svag - eller stærkstrømsingeniør eller el-installatør
 • Har god erfaring – gerne fra bygge- eller rådgiverbranchen i en lignende stilling
 • Arbejder selvstændigt på et højt niveau
 • Er fagligt stærk inden for projektering af El
 • Er vant til at skabe sammenhæng imellem alle involverede fagområder
 • Er vant til direkte kundekontakt
 • Er en dygtig formidler af faglig viden

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted og teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau, fleksible arbejdsforhold, pensionsordning og sundhedsforsikring som en del af den samlede lønpakke.

Er du interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
20518073
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-81890719
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed