TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-08-2021

El-ingeniører til projektering og rådgivning indenfor anlægsområdet - AFRY Transportation, Herlev og Århus

Bliv en del af team AFRY! Vi er på udkig efter flere dygtige kollegaer. Vi søger dig, der er el-ingeniør eller el-installatør med tidligere erfaring fra infrastruktur eller anlæg. Gerne med en elektriker fortid.

Du er den erfarne rådgiver, der ser fremtidsmuligheder i en virksomhed som AFRY, hvor der er plads til diversitet, faglig og personlig læring i tæt samarbejde med innovative og dedikerede kolleger. Vi står klar til at tilbyde dig en central og indflydelsesrig rolle, hvor vi sammen finder de bedste tekniske løsninger til vores kunder. Er du også en ”devoted teamplayer”? Så kan du meget vel være vores nye kollega til vores team af el-ingeniører i AFRY Transportation.

”Vi oplever stor positiv vækst indenfor vores anlægsprojekter og du vil derfor spille en bærende rolle i fremtidens infrastruktur løsninger. Som el-ingeniør får du derfor en afgørende rolle på projekterne med faglig stærke kollegaer som sparringspartnere.” fortæller Kenneth Habo, Business Unit Manager, Transportation

Velkommen til AFRY
Du slutter dig til AFRY Transportation i Herlev eller Århus afhængig af din bopæl, hvor der til dagligt sidder omkring 75 dedikerede medarbejdere, der yder ingeniørrådgivning indenfor installationer til infrastrukturprojekter såsom veje, broer, tunneller og jernbaner. Desuden arbejder vi tæt sammen med vores kollegaer i Energi, Industri- og Byggeridivision, hvor el-ingeniørdelen udgør en meget stor gruppe. Der er derfor rig mulighed for sparring og individuel udvikling indenfor dit fagområde.

I AFRY-koncernen er vi totalt mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Tag hånd om projektering fra A til Z
I vores afdeling arbejder vi tæt sammen på både store og små projekter inden for infrastruktur. Afhængig af projektets type, størrelse og din erfaring, kommer du til at arbejde både selvstændigt og i tværfaglige teams. Du har typisk flere projekter kørende ad gangen, hvilket giver en hverdag med stor variation.

Inden for el-området arbejder vi med projektering, projektledelse, dimensionering, test, idrift og tilsyn med avancerede trafiksystemer, tunnel-/broinstallationer, el-distribution og kabelanlæg i forbindelse med infrastruktur.

Vores kunder er ofte statslige, kommunale og private myndigheder som driver/bygger f.eks. vejanlæg, baneanlæg, broer eller tunneler.

Arbejdet består i at projektlede, dimensionere, gennemgå og foreslå tekniske løsninger. Både for ombygning og nybygning. Vores opgaver kommer ofte direkte fra slutkunden, eller vi bistår entreprenørerne i valg af løsninger.

Helt konkret vil du arbejde med udarbejdelse af projektforslag, kravspecifikation, teknologivalg og designbeskrivelser for f.eks. infrastrukturinstallationer i relation til byggemodning, fremtidens trafiksystemer til veje, sikkerhedsinstallationer til broer og tunneler, installationer på og nær baneanlæg, samt meget mere.

Generelt er vores hverdag ofte fyldt med ord som: elektriske systemer til kommunikation, lade stationer, tavleanlæg, HVAC, brand, kloaksystemer, strømforsyning, datanetværk, belysning, adgangskontrol, PA-anlæg, kamera- og vejrovervågning, trafikdetektering, nødstationer, betalingsanlæg, ITS og meget andet.

Din profil
Det er vigtigt at du har en stærk faglig interesse og nysgerrighed inden for installationsområdet. Vores projekter er synlige i landskabet i hele Danmark fra trafikledelse, signalanlæg, vejbelysning, samt mange installationer til tunneler, broer, baneanlæg, metro og meget andet. Nok til man stolt kan underholde familien med under en udflugt. Det er klart en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har erfaring fra infrastrukturprojekter.

Kommunikation og samarbejde er en central del af din daglige værktøjskasse på projekterne, og du trives med at udfordre. Både dig selv og dine kolleger, hvor også vidensdeling falder dig naturligt. Du har kendskab til bekendtgørelser og standarder på el-området. Desuden. Desuden er det vigtigt, at du har interesse i anvendte komponenter i infrastruktur.

Vi tilbyder
Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Mere konkret tilbyder vi:

  • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer
  • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Din trivsel og udvikling er i fokus
Du kan se frem til en hverdag, hvor du får en stor grad af frihed til at planlægge dine opgaver, så længe de løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling.

Interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til persondataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Da vi afholder løbende samtaler send os derfor dit CV og en motiveret ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
+4540829698
Adresse:
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-08-2021
Udløber:
11-10-2021
Kviknummer:
LJA-82529128
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed