TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 21-01-2022

El-ingeniør/installatør til projektering af el-installationer - AFRY Buildings - Herning eller Aarhus

Jobbeskrivelse

 

Ønsker du en bærende rolle i vores projekters udvikling og planlægning, og har du samtidig lyst til at rådgive kunder og vejlede dine kolleger, så vi kan skabe de bedste løsninger? Så er du muligvis den nye kollega, vi søger til el-afdelingen i AFRY Byggeri.  

"Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved mit arbejde, er den daglige sparring, som ”flyver” hen over skrivebordene. Kollegaer er altid åbne for spørgsmål og ofte har nogen også noget med hjem fra byggepladsen som kan erfaringsdeles. Når man er mange dygtige kollegaer, hvis passion er Elinstallationer, så kommer dette naturligt til udtryk i det daglige, og det er noget som jeg syntes fungerer rigtig godt ved AFRY og EL-afdelingen. fortæller Fagprojektleder Martin Etler Nielsen.
 

Velkommen til AFRY
Du slutter dig til AFRY Byggeri, hvor du vil få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY-koncernen mere end 18.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.
 

Om jobbet


I vores el-afdeling får du 26 dygtige kollegaer, der arbejder tæt sammen om elinstallationer i bygninger på både store og små projekter. Afhængig af projektets type og størrelse, kommer du til at arbejde både selvstændigt og i tværfaglige teams.

Du har typisk flere projekter kørende ad gangen, hvilket giver en hverdag med stor variation. Mere konkret vil du arbejde med:

 • Projektering af El – herunder fx el-tavler, lys- og kraftinstallationer, brandmeldeanlæg, adgangskontrol og meget mere
 • Rådgivning af kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med valg af de optimale løsninger
 • Tværfaglig koordinering med øvrige faggrupper
 • Tilsyn på byggepladsen samt tæt samarbejde med nogle af landets førende entreprenører
 • Vejledning af kolleger

 

 

Kvalifikationer

 

Din profil


Du er en faglig stærk rådgiver inden for el-installationer, og du har lyst til den direkte kundekontakt. Derudover ser vi gerne at du:

 • Er uddannet maskinmester, svag - eller stærkstrømsingeniør eller el-installatør
 • Har god erfaring – gerne fra bygge- eller rådgiverbranchen i en lignende stilling
 • Arbejder selvstændigt på et højt niveau
 • Er faglig stærk inden for projektering af El
 • Er vant til at skabe sammenhæng imellem alle involverede fagområder
 • Er vant til direkte kundekontakt
 • Er en dygtig formidler af faglig viden

Vi tilbyder 


Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. 

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser. 

Mere konkret tilbyder vi: 

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau 
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring 
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY

 

 

Yderligere informationer

 

Interesseret? 
Så glæder vi os til at modtage dit CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke CV’er via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

 

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY ApS
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
4523814134
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2022
Udløber:
20-02-2022
Kviknummer:
LJA-83266285
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed