TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 09-06-2022

El-installatør

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag godt 325 medarbejdere fordelt på fem afdelinger – to i Jylland, en på Fyn og to på Sjælland. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.

Uggerly Installation har et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-entrepriserne. Til typehusafdelingen i Ringsted søges nu en dygtig

El-installatør

Typehuse Syd/Vestsjælland – Kundefokus – Kvalitetsløsninger

Vil du have en spændende og udfordrende stilling, hvor ikke to dage er ens? I denne stilling får du en central rolle for den enkelte kunde, ligesom du indgår i et tæt samarbejde med dine samarbejdspartnere. Du har således mulighed for at gøre en forskel ikke bare for virksomheden, men også for dine kunder og samarbejdspartnere. Desuden bliver du en del af en velkonsolideret virksomhed med et kompetent og professionelt arbejdsfællesskab med konstruktiv sparring.

Med reference til afdelingschef for Typehuse EL bliver du en del af et velfungerende team, der er ansvarlig for rådgivning af kunder med typehuse i Syd- og Vestsjælland. Løbende indgår du i dialog med samarbejdspartnere, og du sikrer en god kundeoplevelse, hvor kunderne modtager en kvalitetsløsning til aftalt tid. Du får således til opgave at supportere virksomhedens kunderådgivere i tekniske spørgsmål, udarbejde specialtilbud i relation til typehuse samt bestille de rette materialer. Du vil ligeledes blive ansvarlig for logistik samt for tilsynsføring inklusive kvalitetssikring.

Vi forventer, at du er uddannet el-installatør – alternativt har du en del erfaring som elektriker. Du har erfaring med planlægning, indkøb af materialer samt udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, og ikke mindst forstår du vigtigheden af at yde god kundeservice. Det forventes desuden, at du naturligt indgår i det gode samarbejde, som virksomheden har med HusCompagniet. Du bruger PC’en som et naturligt arbejdsredskab, har en god teknisk forståelse, og du har erfaring med at udføre beregninger.

Som person er du imødekommende og serviceminded, men også tydelig i kommunikationen. Du er initiativrig, ansvarsbevidst og pligtopfyldende, og du sætter en ære i at sikre, at kunden får en god oplevelse. Du arbejder struktureret, målrettet og detaljeorienteret, og du trives i en dynamisk og travl hverdag. Du motiveres af at samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og af at bidrage til udviklingen i virksomheden.

Er du den nye el-installatør til Uggerly Installation i Ringsted så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S John Chalmers Tveit på tlf.: 20 77 43 33.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 5
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Tlf:
20774333
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2022
Udløber:
09-07-2022
Kviknummer:
LJA-83702981
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
SENSU A/S
Frederikshavn, Nordjylland
Beliggenhed