TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akurat

|
Vestjylland
|
Indrykket 04-05-2021

El-installatør med et stort drive og erfaring med projektering, søges til Dansk Miljø- & Energistyring!

Kan du skabe dig overblik over hele processer, men samtidig også trække i arbejdstøjet og nørde i detaljerne.

Ønsker du at blive en del af en privatejet virksomhed med høj faglighed, og med fokus på arbejdsmiljø og gode kunderelationer.

Hvis du dertil, også trives med arbejdsdage af varierende længder og i perioder også med udlægger arbejde – så kan du være den rette medarbejder til DME!

Om jobbet

Dine opgaver bliver projektledelse og du vil få ansvaret for hele processen, med eget kerneområde af udarbejdelse af el-diagrammer og koordinering af produktion af tavle på eget værksted jf. aftale med kunden. Derefter følger bestilling af komponenter og planlægning af den udførende proces og løbende opfølgning på denne. Projektet afsluttes først efter en vellykket test af anlægget i samarbejde med vores egne elektrikere, PLC-, SCADA-programmører

Udspecificeret vil opgaverne bl.a. omfatte

  • Generel projektledelse på 2 – 4 sideløbende projekter ad gangen
  • Beregning og efterkalkulation af egne projekter
  • Generel dokumentation jf. diverse gældende direktiver indenfor bl.a. sikkerhed og kvalitet
  • Koordinering og planlægning mellem kunder, entreprenører og samarbejdspartnere
  • Indkøring og service af anlæg – i denne forbindelse forventes 25 – 30 rejsedage årligt (primært i DK)

Din baggrund

Du kan være uddannet el-installatør, ingeniør eller elektriker. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektering og konstruktion, alternativt er det en ny karriere retning du brænder for at gå.
Der vil uanset erfaring, være en forventet oplæringsperiode på op til 1 år. I den tid vil man blive man få en grundig introduktion til virksomhedens afdelinger og processer fra A – Z via et mentorforløb. Det er en nødvendighed at du er en rutineret IT-bruger.

I projekteringsafdelingen er der 12 kompetente og engagerede kollegaer, som sammen med din leder vil give dig god sparring og sikre faglige udfordringer

Om dig

Du trives med at være omhyggelig og tage ejerskab. Du har en positiv, serviceminded og fleksibel indstilling. Du vægter relationer og det gode kollegaskab højt. Man kan regne med dig og med den gode kvalitet i dit arbejde. Du trives som bindeled mellem kunder, entreprenører, kollegaer og samarbejdspartnere. Du er struktureret og kan planlægge dine projekter i forhold til deadlines, men også være løsningsorienteret ved ændringer i planerne.

Virksomheden tilbyder

Lønpakke efter kvalifikationer med pension, overskudsdeling og sundhedssikring.
Desuden er der i virksomheden stor fokus på sundt arbejdsmiljø og et godt fællesskab. For at styrke kendskabet og samarbejdet iblandt medarbejderne, bliver der i løbet af året inviteret til en årlig sommerfest og julefrokost. Personaleforeningen står årligt for 5 til 10 mindre arrangementer såsom udflugter og interne konkurrencer som man frivilligt kan deltage i.

 

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte rekrutteringskonsulent Jannie Dybdal på mobil 71749971

Cv, personlig beskrivelse og evt. anbefalinger indsendes via "søg jobbet"- ansøgningsfrist 11. maj 2021. Eftersom stillingen ønskes besat hurtigst muligt vil ansøgningerne behandles løbende, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Om Dansk Miljø og Energistyring A/S

DME blev grundlagt i 1988, og er med sine 61 medarbejdere leveringsdygtige i komplette styrings- og overvågningsanlæg til fjernvarme, kraftvarme, vandværker, renseanlæg, industri og Biogas. DME arbejder med udgangspunkt i kundens behov og tilfredshed og har stort fokus på kvalitet, kundeoplevelse og langtidsholdbare og tekniske løsninger.

Læs mere på www.dme.as

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Akurat
Nupark 47
7500 Holstebro
Tlf:
96411111
Kontaktperson
 
Tlf:
96411116
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2021
Udløber:
11-05-2021
Kviknummer:
LJA-82048514
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
MIFApladen A/S
Holstebro, Vestjylland
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn