TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LB Consult

|
Østjylland
|
Indrykket 02-07-2021

El-installatør til succesfuld rådgivervirksomhed

Er faglighed, struktur, overblik og rådgiver-gen nogle af dine kernekompetencer? Motiveres du af både spændende og udfordrende projekter og indflydelse, gode kollegaer, åben kultur og ikke mindst gode kunder?

Kunne jobbet som projekterende el-installatør være noget for dig, så læs videre…

LB CONSULT har succes

...fordi vores forretning er baseret på gode kunderelationer og engagerede medarbejdere. Vores rådgivning bygger lige så meget på tætte relationer til vores kunder som på høj faglighed. Det nære samarbejde med vores kunder gør det samtidig let for os at møde dem, som vi ønsker: med godt humør og helt nede på jorden. Det er vores erfaring, at kombinationen af klare kompetencer og uformel, personlig rådgivning er hovedårsagen til, at vores kunder bliver ved med at komme igen.

Vi ønsker at styrke vores organisation med en engageret og ambitiøs el-installatør.

Projekterende el-installatør

Vi søger en engageret og dedikeret el-installatør. Hos os får du ansvaret for egne projekter bliver en del af et utrolig stærkt socialt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar, faglig udvikling og den uformelle tone præger hverdagen.

Din faglighed i fokus

Som projekterende el-installatør i LB Consult bliver du en del af en faggruppe af 4 el-installatører. Teamets faglige niveau er højt, og vi har et godt socialt og kollegialt miljø, hvor vi sparrer med hinanden på tværs af kontorer og faggrupper.

Du kommer til at arbejde med en lang række spændende, udfordrende og komplekse projekter. Vi rådgiver om alt fra ambitiøse boligkarréer og bæredygtige erhvervsdomiciler til moderne læringsmiljøer og fleksible sundhedstilbud. Som rådgivende ingeniører dækker vi alle faggrupper inden for byggeri, og du bliver en del af en succesfuld og voksende virksomhed.

Du indgår som projekterende el-installatør på lige fod med dine kollegaer, hvor du vækker tillid og tryghed i samarbejdet med kunder og kollegaer. Du brænder for faget og trives i et miljø med korte kommandoveje, hvor ansvaret er fordelt decentralt og ude på projekterne.

Vi forestiller os at du er uddannet el-installatør. Du har 0-5 års erfaring som el-installatør. Du har gåpåmod og har kompetencerne og lysten til at løse flere større, komplekse projekter sideløbende.

Faglig profil med rådgiver-gen

Din personlighed betyder alt i stillingen. Du er nærværende og synlig i din rådgivning og fører en god dialog med kollegaer, kunderne og vores samarbejdspartnere. Dyb faglighed og ærlighed i kommunikationen skaber tillid omkring dig og som person har du en meget positiv tilgang til opgaverne og du kan hele tiden se muligheder frem for begrænsninger.

LB CONSULT tilbyder dig

Et spændende, udviklende og selvstændigt job. Der er store, unikke muligheder for at præge retningen og skabe forandringer i dit ansvarsområde og for LB Consult. Du får et stort ansvar og en organisation fyldt med uvurderlig viden og gode, engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en karriereudvikling, der er præget af den lille virksomheds overskuelighed og den større, veletablerede virksomheds strukturer og viden.

Samtidig har vi en solid virksomhedskultur baseret på fælles stærke værdier. Vi tror på, at vi kun kan forvente engagerede medarbejdere, hvis arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse og ansvar. Her kerer vi os om hinanden. Vi prioriterer et åbent, transparant miljø – både fysisk og psykisk – hvor ledelsens nærhed til medarbejderne er med til at sikre stærk, faglig sparring og indgående indsigt i medarbejdernes velbefindende.

Send din ansøgning nu

Ansøgningsfrist: Ansøgere indkaldes løbende.

Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til partner Nicolai Juul på telefon 4019 6163.

Virksomhedsbeskrivelse:

LB CONSULT A/S – PERSONLIG RÅDGIVNING MED HØJ FAGLIGHED

LB Consult tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov. Vi vil være bygherrernes foretrukne bygherrerådgivere og ingeniører. Derfor arbejder vi med en målrettet udvikling og udvidelse af vores faglige kompetencer. Den løbende styrkelse af vores faglige formåen skal gå hånd i hånd med udviklingen af LB Consult som attraktiv arbejdsplads.

Selvom vi har eksisteret siden 1992, har vi formået at bevare ånden og fordelene ved at være en relativ lille virksomhed. Hos os vil du opleve en uformel tone, korte kommandoveje og overskud. Vi sidder på kontorer i Aarhus C, Kolding og Grenaa, og vores hold består af konstruktions- og VVS-ingeniører, elinstallatører, bygningskonstruktører, DGNB- og bæredygtighedskonsulenter og bygherrerådgivere. Derudover har vi certificerede statikere til KK2 og certificerede brandrådgivere til BK2.

Det, der driver os hver dag, er troen på, at vi med vores faglighed, erfaring og ambitioner kan tilbyde kunderne løsninger, der overstiger deres forventninger. Vores arbejdsglæde næres af at hjælpe kunderne med at realisere deres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning. Vi bliver med andre ord motiverede af at skabe optimale bygninger, der giver vores kunder merværdi for pengene.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
LB Consult
Kolding Åpark 8A
6000 Kolding
Kontaktperson
 
Tlf:
40196163
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
27-08-2021
Kviknummer:
LJA-82335974
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
LB Consult
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed