TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Østjylland
|
Indrykket 28-04-2021

El-installatør/Elektriker til tavledesign - AFRY Energy - Viby

Kunne du tænke dig et job inden for tavledesign med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter.

”Fjernstyring og -kontrol af højspændingsstationer spiller en central rolle i at sikre høj oppetid i det danske el-forsyningssystem, og derfor er specialkompetencer indenfor disse systemer af vital betydning for vores forretning.” fortæller Bent Cramer, Section Manager, AFRY Energy DK.

Velkommen til AFRY

Hos AFRY Energy vil du få ca. 40 kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Aalborg og København og yder ingeniørrådgivning inden for udvikling, projektering og etablering af højspændingsstationer, luftlednings- og kabelanlæg, modernisering af SCADA-anlæg, relæbeskyttelsessystemer, net-planlægning samt integration af vedvarende energi. I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder vi rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet

Med udgangspunkt fra vores kontor i Viby bliver du en del af et mindre team på 4 personer, som sidder med tilsvarende opgaver inden for tavledesign. I fællesskab løser du og dine kolleger opgaverne og sparre omkring opgaveløsningen.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Kredsløbsskemaer – herunder tegning af funktionsdiagrammer til styring af anlæg ud fra kundens ønskede funktionalitet og standardløsninger
 • Konvertering af standardløsninger til konkrete anlæg
 • Design af styringer i lavspændingstavler til styring af 132 kV, 150 kV og 400 kV højspændingsanlæg
 • Styringer som indeholder kommunikations-, kontrol-, og beskyttelsessystemer.

Din profil

Du har en uddannelsesmæssigbaggrund, som elektriker eller installatør, og minimum 2 års dokumenteret erfaring inden for dit fag. Som person er du struktureret, grundig og god til at holde overblik.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har projekteringserfaring
 • Har erfaring med kredsløbsskemaer fra fx industrien
 • Trives med standardiserede arbejdsprocesser
 • Er omhyggelig i din måde at arbejde på, så du få alle detaljerne med
 • Brænder for teknik

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag med stor frihed til at planlægge. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af efteruddannelse.

For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for at arbejde med bl.a. relæbeskyttelse, og generelt få et dybere indblik i højspændingsanlæg.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold - herunder mulighed for hjemmearbejde - og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en lokal personaleforening med forskellige arrangementer.
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage dit CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke CV og andet materiale via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfristen er den 30. maj 2021 og samtaler afholdes løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
+4524875495
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-04-2021
Udløber:
30-05-2021
Kviknummer:
LJA-82026120
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland