TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Forsyning

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-02-2021

El tekniker til Aalborg Forsyning

Vil du arbejde med dokumentation, drift og vedligeholdelse af distributionsnet, kølecentraler og pumpestationer? Er du erfaren på el-dokumentation og el-design? Så er det her jobbet for dig.
Aalborg Forsyning Energi står for Aalborg Kommunes produktion og distribution af fjernvarme, køl, gas samt produktion af elektricitet til el-markedet. Der er pt. 80 pumpestationer, 7 decentrale kraftvarmeværker og 8 varmecentraler. Som El-tekniker indgår du i en erfaren og dedikeret gruppe på pt. 17 medarbejdere, heraf 9 El og SRO-specialister samt 6 mekanisk driftsspecialister, der sammen står for drift og vedligeholdelse af anlæggene. Netdrift afdelingen har også ansvaret for Aalborg Forsynings anlæg, der producerer køl, samt pumpestationer til distribution af varme, desuden drift og vedligehold af Aalborg Forsynings SRO-system. 
Jobbet
Som El-tekniker tager du sammen med dine kolleger ansvar for sikre en teknisk, økonomisk, kvalitets- og sikkerhedsmæssig forsvarlig drift. Du sikrer, at opgaver og projekter udføres i overensstemmelse med gældende retningslinjer, til tiden og inden for budget. Der er et tæt samarbejde med kolleger i andre dele af Aalborg Forsyning, Energi. I en hverdag præget af stort ansvar og selvstændighed er de primære arbejdsopgaver:

 • Driftsvedligehold og optimering af anlæg.
 • Projektering, udvikling og idriftsættelse af nye anlæg.
 • Fejlfinding mekanisk, elektrisk og SRO samt periodisk vedligehold af installationer.
 • Løbende indregulerer anlæg med tilhørende dokumentation (CADDY++ / SEE++ el-dokumentation).
 • Kontakt til underleverandører og sparring og tilsyn med deres arbejde.
 • Styring af projekter i samarbejde med eksterne håndværkere og specialister.
 • Registrering af fejl og opfølgning i vedligeholdelsessystemet Infor EAM.
 • Det kan på sigt være behov for at skulle indgå i en rådighedsvagt.

Om dig
 • Gerne 2 - 5 års erfaring som Industrielektriker, Elektriker, Automationstekniker, El-installatør, Stærkstrømstekniker eller tilsvarende med indsigt i og gerne erfaring med SRO – Anlæg (styringer, reguleringsteknik, instrumentering, BUS-systemer etc.)
 • Solid erfaring med programmering, styring og regulering i Siemens Step 7/TiA og gerne avancerede procesanlæg.
 • Erfaring med drift og vedligehold, og gerne af pumpestationer samt evt. anlæg til at fjernkøle installationer.
 • Holdspiller med fokus på vidensdeling og sparring.
 • Som person struktureret, flittig og vedholdende når opgaven er i gang.
 • Nysgerrighed på faget og lyst til at lære nyt og løbende højne sine kompetencer.
 • Du har gyldigt kørekort (B / B+)

Sådan er vi
Netdrift afdelingen består af dedikerede og selvkørende medarbejdere, der tager selvstændigt ansvar for driften og lægger vægt på faglig sparring og udvikling. Stemningen er afslappet men seriøs, og der lægges vægt på at levere en optimal drift både hvad angår produktion og økonomi. Omstillingen til vedvarende energi vil give dig mulighed for komme helt i front inden for de nyeste teknologier til distribution af fjernvarme og køl. Afhængig af baggrund og erfaring vil du få op mod tre måneders oplæring.

Der tilbydes en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.Interesseret?Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Heine Grünewald Larsen på +45 25 20 48 31.


Om Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Hos os i Energi arbejder med at levere sikker, konkurrencedygtig og bæredygtig varme og gas med stadigt flere bæredygtige services på hylden, hvor vi hjælper vores kunder til en grønnere hverdag. Vi driver desuden Nordjyllandsværket, hvor vi arbejder på at indfase nye grønne løsninger, der kan erstatte den kulbaserede varmeproduktion på kraftværket senest i 2028. Desuden er køling et af vores spændende, nye forretningsområder. Vi er omkring 200 medarbejder til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Nefovej 5 i Vodskov.

Fakta om Aalborg Forsyning

 • 600 medarbejdere
 • 65.000 kunder
 • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
 • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling
Læs mere om vores arbejdsplads


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aalborg Forsyning
Nefovej 50,
9310 Vodskov
Kontaktperson
 
Adresse:
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-02-2021
Udløber:
02-04-2021
Kviknummer:
LJA-81746464
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn