TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AKTIVPERSONALE A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 03-11-2020

El-teknisk ansvarlig til Priess A/S

Har du faglige evner og kvalifikationer til at kunne løfte en stilling som El-teknisk ansvarlig? - og har du personlige egenskaber til at kunne navigere igennem en travl hverdag? – så er det måske dig vi leder efter som vores nye El-teknisk ansvarlige hos Priess A/S i Vinderup. 

For at få succes i stillingen skal du kunne trives i en virksomhed hvor dagligdagen byder på mange forskelligartede udfordringer.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret med en stærk sans for detaljen. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et professionelt og omhyggeligt stykke arbejde. Du er passioneret, engageret og formår at skabe et godt overblik.

Som El-teknisk ansvarlig hos Priess A/S får du en spændende rolle at udfylde, hvor der dels skal sikres det faglige og bidrages til det udviklende i tæt samarbejde med ledergruppen og dine øvrige kollegaer.

 Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Holde virksomheden ajour med de el tekniske standarder og lovkrav
 • Overensstemmelse med lovgivning og relevante standarter.
 • Teknisk sparring til sælgere og kunder i forbindelse med afklaring af ordrer
 • Gennemgang af udbud og forespørgsler
 • Ansvarlig for definition og udførsel af diverse type test - intern som ekstern
 • Udarbejdelse af testplan og testprocedurer
 • Projektledelse på el tekniske opgaver
 • Teknisk support til produktion
 • Opsamling og strukturere el teknisk dokumentation
 • Dokumentation for brug i produktions samt levering til kunde.
 • El teknisk produktionsgrundlag gennem Solid Works

Din baggrund skal derfor være:

 • Maskinmester med El installatør eksamen med erfaring fra mellemspænding
 • El tekniker med erfaring fra mellemspænding
 • Elinstallatør med erfaring fra Mellemspændings installationer
 • Eller lignende relevant baggrund

Som udgangspunkt bør rollen udfyldes af en person som har en udvidet baggrundsviden omkring el-teknik og nærmere bestemt 24-10kV / 0,4kV forbindelser, herunder beregninger i henhold til installationsbekendtgørelsen, samt stærkstrømsinstallationer og jording.

Gerne med kendskab til Solid Works eller lignende program.

Der refereres direkte til virksomhedens Tekniske Chef. 

Om dig: 

Du er en ambitiøs og målrettet person, der er åben, udadvendt, tillidsvækkende og du er i stand til at kommunikere både med interne og eksterne relationer.

Samtidig er du selvstændig arbejdende, kvalitetsbevidst og en god team-player.

Du tager ansvar, for de opgaver du påtager dig og er ikke bange for at træffe en selvstændig beslutning. Du er god til at motivere og engagere dine kollegaer og samarbejdspartnere. 

Faglige spørgsmål vedr. stillingens indhold kan rettes til Teknisk Chef Lars Korsgaard på mail lak@priess.dk eller telefon 29387059

Priess A/S ønsker, at stillingen besættes med en kandidat der kan se sig i jobbet flere år frem, og for den rette vil der kunne blive tale om en stilling hvor der tilbydes stor faglig og personlig udvikling og potentiale.

Løn forhandles på et attraktivt niveau efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig.

Du vil få en arbejdsplads som sætter trivsel i højsædet, og hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kollegaer.

AktivPersonale varetager rekrutteringen for Priess A/S, og er du interesseret i dette spændende job, bedes du sende CV og ansøgning til Afdelingschef Steen Steensgaard Andersen på mail: steen@aktivpersonale.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Indledende samtaler vil foregå hos AktivPersonale, og Priess A/S bliver ikke bekendt med din kandidatur uden foregående accept.

Priess A/S er et traditionsrigt firma med rødder tilbage fra 1921. Siden da har fabrikken i Vinderup tilpasset sig den løbende udvikling i markedet. Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. 

Virksomheden tilbyder både standard og kundetilpassede løsninger, hvor Priess A/S sørger for, at alle individuelle behov og ønsker opfyldes. Vores løsninger med fuldmonterede huse der er klar til at slutte til på site, er meget eftertragtede.

Priess A/S beskæftiger +150 medarbejdere i Vinderup, fordelt på produktion, salg, administration, planlægning og udvikling/teknisk afdeling.

Priess A/S har et godt ry, er lokalforankret med vestjyske værdier og tager et stort socialt ansvar i lokalområdet. Virksomheden har en loyal medarbejderstab, der har mange års anciennitet og derfor er med til at sikre den forsat eksisterende særlige ånd.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AKTIVPERSONALE A/S
Sevelvej 51
7830 Vinderup
Tlf:
96106070
Fax:
96106071
Kontaktperson
Steen Steensgaard Andersen
Tlf:
96106070
Adresse:
7830 Vinderup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2020
Udløber:
29-11-2020
Kviknummer:
LJA-81341946
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
AKTIVPERSONALE A/S
Holstebro, Vestjylland
Beliggenhed
Gem annonce