TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ConfidenceSearch

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-09-2020

Electrical Supervisor

For Ball Beverage Packaging A/S i Fredericia søger vi en fagligt stærk Electrical Supervisor med solid erfaring fra produktionsvirksomhed.

Virksomheden
Som medarbejder hos Ball Beverage Packaging A/S bliver du en del af noget større. Ball-koncernen er i dag verdens største producent af aluminiumsdåser til øl og læskedrikke, beskæftiger på verdensplan mere end 18.000 medarbejdere og omsatte i 2019 for $11,5 mia. I Danmark er Ball repræsenteret med en fabrik i Fredericia, som årligt producerer ca. 2 mia. aluminiumsdåser. Fabrikken blev etableret i 2008 og beskæftiger i dag 160 dygtige og engagerede medarbejdere. Fabrikken producerer 24 timer i døgnet året rundt. Læs evt. mere om os via www.ball.com

Referencer og relationer
Stillingen refererer til virksomhedens Engineering Manager.
I direkte reference får du 7 kollegaer - 2 på daghold og 5 på skift. Alle er faglærte elektrikere. Du har tæt samarbejde med virksomhedens to mechanical supervisors samt med forskellige eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Stillingen
Som Electrical Supervisor er du ansvarlig for at lede, motivere og udvikle dit team, som har ansvar for drift og optimering af alle elektriske installationer og anlæg, styring og regulering samt for hele energiforsyningen. Du har ligeledes driftsansvar for hele utilities-området, herunder bl.a. ventilation, gasforsyning og trykluft.

Dine hovedopgaver er:

 • Lede, motivere og udvikle både den enkelte medarbejder og teamet som helhed.
 • Det overordnede ansvar for el-teknisk drift og vedligehold samt optimering af installationer og anlæg.
 • Konstant fokus på kontinuerlig drift og effektiv produktion i tæt samarbejde med de ansvarlige for de mekaniske dele af procesanlæggene.
 • Fremsynet fokus på forebyggende vedligehold, reparation og optimering.
 • Løbende her-og-nu fejlfinding og reparationer af installationer og anlæg.
 • Bemandingsplanlægning - herunder også disponere eksterne ressourcer.
 • Tæt og proaktivt samarbejde med leverandører og eksterne samarbejdspartnere.
 • Sikre kontinuerligt fokus på optimering af energiforbrug samt indfrielse af de ambitiøse målsætninger på området.
 • Sikre optimalt reservedelslager i samarbejde med tekniske indkøbere.
 • Sikre en energimæssig optimal tilgang til driftsset-up og investeringer, så fokus på energiforbrug og grøn profil bevares og løbende udvikles.
 • Projektledelse af el- og forsyningsrelaterede projekter og investeringer.


Kvalifikationer
Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling i en moderne virksomhed med et komplekst procesteknisk set-up - meget gerne fra produktionsmiljø.

Du har erfaring med at drive og optimere industrielle anlæg og installationer, forestå reparationer og løbende forbedringer samt med at agere proaktivt og rettidigt på potentielle udfordringer. Du har god indsigt i mekanik og procesanlæg og kan dermed deltage i den mekaniske vedligeholdelse og optimering.

Du er uddannet industrielektriker og har relevant efteruddannelse, som kvalificerer dig til at have virksomhedens el-autorisation. Du har erfaring med bl.a. PLC-styring, profinet og fejlfinding på industrielle elektriske anlæg samt kendskab til KLS-D.

Det er samtidig vigtigt, at du er en motiverende og både fagligt og menneskeligt coachende leder, der er bevidst om værdien af at arbejde med motivation, udvikling og retning for dit team. Du er serviceminded, engageret og har en struktureret og vedholdende arbejdsstil, der sikrer, at du får afsluttet og dokumenteret din opgaver - også når tingene går stærkt og der er mange bolde i luften. Endeligt lægges der vægt på, at du er præstationsorienteret og motiveres af at skabe løbende bedre performance og resultater.

Arbejdstid
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge fortrinsvist dagtimer. En vis fleksibilitet bl.a. i forhold til tilkald fordres.
Overarbejde i rimeligt omfang anses som indregnet i lønnen. Ferie i henhold til ferieloven.

Løn mv.
Fast løn, bonus og pension.
Du behersker engelsk i skrift og tale, da dette er koncernsprog.
Bopæl max 1 times kørsel fra virksomheden.
Location: Vejlbyvej 29, 7000 Fredericia.

Vedr. beskyttelse af persondata
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender i.fbm. din ansøgning ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor for at fremsende relevante dokumenter.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Vejlbyvej 29
7000 Fredericia
Kontaktperson
 
Tlf:
27879455
Adresse:
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
28-10-2020
Kviknummer:
LJA-81001100
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Verdo
Randers, Østjylland
Gem annonce