TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Pay-Back specialist rekruttering ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 09-07-2022

Elkonstruktør med ledelsesansvar

For Cold Jet i Bramming søger vi en elkonstruktør med ledelsesansvar for tavleværkstedet.

Om Cold Jet

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.  

Cold Jet er ekspert i miljøvenlige og bæredygtige løsninger og med mere end 10.000 anlæg over hele verden, er virksomheden markedsledende inden for sit felt. Det danske kontor og den danske produktionsenhed ligger i Bramming, hvor du vil få 40 kollegaer.

Om stillingen og dine opgaver

Du bliver en del af Engineeringafdelingen i Danmark, som arbejder med udvikling og konstruktion af Cold Jets DIMS produktprogram (Dry Ice Manufacturing System). Her får du en central rolle i forhold til at designe og udvikle det elektriske design. Med udgangspunkt i projektbeskrivelsen vil du være ansvarlig for projektering af el, herunder eltavler, maskinstyringer samt udarbejde layout, tegninger, manualer og styklister mv.

Du får også det ledelsesmæssige ansvar i forhold til at opbygge og lede tavleværkstedet, som Cold Jet netop har insourcet fra ekstern leverandør. Samtidig kan du forvente arbejdsopgaver i forbindelse med træning af og support til Cold Jets globale serviceorganisation. Du vil generelt få en bred kontaktflade internt i Cold Jets globale organisation, hvilket kræver, at du kan samarbejde på tværs af landegrænser.

Dine primære opgaver:

  • design, udvikling og konstruktion af elektriske systemer til Cold Jets DIMS produktprogram
  • være en aktiv del af hele analyse-/scopingprocessen i forhold til elteknisk afklaring og udarbejdelse af specifikationer
  • udvikle og vedligeholde el-/styringsspecifikationer og krav gennem hele projektudviklingscyklussen, herunder varetagelse af dialogen med relevante underleverandører
  • indkøb af nye komponenter til prototyper og projektindkøb
  • ledelse og udvikling af tavleværkstedet
  • fungere som ekspert inden for backup-support til Cold Jets globale kundeservice teknikerteams ifm. elstyringer og fejlfinding.

Om dig og dine kompetencer

Du er uddannet elinstallatør, elingeniør, industrielektriker eller har en anden elteknisk baggrund, der gør dig i stand til at varetage opgaven. I dag sidder du formentlig hos en maskinbygger eller hos et automationshus og har lyst til at udvikle dig yderligere og påtage dig en ledelsesmæssig rolle. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis kommer med ledelsesmæssig erfaring, men til gengæld er en god mekanisk og elteknisk indsigt nødvendig. Har du erfaring med PCSCHEMATIC, vil det være en fordel.

Som person arbejder du engageret, struktureret og har lyst til at være en del af en global virksomhed, hvor udviklingen går stærkt og barren hel tiden rykkes.

Vi forventer, at du som person er ansvarlig, fleksibel og har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk. Du har eller er villig til at tage bopæl maks. 1 times kørsel fra Bramming.

Cold Jet tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen. Gagepakke på et konkurrencedygtigt niveau - efter aftale - med pensionsordning og sundhedssikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

______________________________________________________________________________

Om Cold Jet

Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du her.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Nørregade 10
6715 Esbjerg N
Tlf:
50555666
Kontaktperson
 
Tlf:
31528191
Adresse:
6740 Bramming
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2022
Udløber:
09-08-2022
Kviknummer:
LJA-83811490
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Pay-Back specialist rekrutteri
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
Work4All ApS
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce