TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ea Energianalyse A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-08-2022

Energianalytiker

Vi søger nye kollegaer, som brænder for at arbejde med energi- og klimaområdet, besidder god analytisk sans og har lyst til at arbejde i en virksomhed i udvikling.

Jobbet

Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige fagfolk og ildsjæle, hvor engagement i personlig udvikling går hånd i hånd med fokus på energi- og klimaanalyser af høj kvalitet? Så er Ea Energianalyse den helt rigtige arbejdsplads for dig. Ea Energianalyse er et lille konsulentfirma, hvor vi arbejder med projekter, der sætter præg på aktuelle emner indenfor energisektoren. Hos os er der højt til loftet, et stærkt socialt fællesskab, høj kvalitet og masser af spændende muligheder for udvikling, efteruddannelse, rejser og deltagelse i sociale begivenheder.

Vores medarbejdere har brede kompetencer indenfor energiverdenen.nEksempler på faglige profiler inkluderer:

Strategisk energiplanlægning

Strategisk energiplanlægger med interesse for rammer, regulering, energi- og klimapolitik, der ønsker at være med til at udarbejde analyser for bl.a. stat, kommuner og myndigheder. Hos Ea har energiplanlæggeren rig mulighed for at arbejde med mange typer opgaver, f.eks. varme-, energi- og klimaplanlægning, samfundsøkonomiske analyser, GIS-baserede analyser, klimaaftryksberegninger og meget mere.

System- og teknologianalyser

Systemanalytiker-profil med stærke analytiske egenskaber inden for teknisk og økonomisk modellering. Kvantitative analyser med energisystem-modeller, hvor fokus kan ligge på modeludvikling, dataanalyser og resultatevaluering. Hos Ea laver vi analyser af integration af VE i energisystemet både i Europa og globalt, udvikling af energimarkeder og -priser, produktion og integration af P2X og andre teknologianalyser.

Din profil

Vi tilrettelægger de konkrete arbejdsområder i samarbejde med dig, men forestiller os, at du kan se dig selv i en stor del af disse kompetencer:

  • relevant videregående uddannelse, som f.eks. ingeniør, økonom eller TekSam’er
  • kan bevare overblikket, er god til at formidle og kan skrive overbevisende
  • har mod på at udarbejde kvantitative og komplekse analyser
  • har indsigt i centrale problemstillinger på energiområdet, fx teknologiudvikling, markedsudvikling og integration af vedvarende energi
  • har erfaring med energisystemmodellering af energisystemer, herunder eksempelvis Balmorel, LEAP
  • er omhyggelig og samarbejdsorienteret, har lyst til at lære nyt og tage din nysgerrighed med på arbejde
  • er enten nyuddannet eller har mange års arbejdserfaring
Ea Energianalyse

Vi rådgiver og forsker inden for energi- og klimaområdet i krydsfeltet mellem teknologi, økonomi og regulering. Vores kunder er myndigheder, energiselskaber og brancheorganisationer i Danmark og i udlandet.

Vi er 37 kollegaer i en projektorganiseret virksomhed med stor medarbejderindflydelse og medejerskab. Vi har en stærk samarbejdskultur, uformel tone og høje fælles ambitioner og faglig etik. Vil tilbyder fleksible arbejdsforhold med hensyn til hjemmearbejde, tidsplanlægning og mulighed for deltid.

Praktiske forhold

Send venligst din ansøgning og CV senest 15. august 2022. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Ea Energianalyse A/S
Gammeltorv 8
1457 København K
Kontaktperson
 
Tlf:
60391706
Adresse:
1457 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2022
Udløber:
15-08-2022
Kviknummer:
LJA-83896873
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed