TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Domutech A/S

|
Fyn
|
Indrykket 30-03-2021

Energikonsulent storhus

ØNSKER DU AT ARBEJDE MED ENERGIMÆRKNING AF STORE EJENDOMME? 
Hos DOMUTECH A/S vokser vi stadigvæk, og derfor har vi brug for flere dygtige medarbejdere. Vi søger lige nu en storhuskonsulent til at arbejde med energimærkning. 

HVEM ER DOMUTECH A/S 
Vi er et landsdækkende ingeniørfirma med over 100 ansatte fordelt på 3 afdelinger i hhv. København, Odense og Århus. Vi er en god blanding af administrative medarbejdere og udførende konsulenter.
Vi leverer tilstandsrapporter, energimærker og eleftersynsrapporter i hele Danmark og er en af de største aktører på markedet. 

OM STILLINGEN 
Vi søger konsulenter til udførende arbejde på Fyn og i Syd-/Nordjylland. Din arbejdsplads vil enten være i vores Odense- eller Århusafdeling, hvor du bliver en del af et ungt og dynamisk team. 

Dine arbejdsopgaver vil primært komme til at bestå af at besigtige, beregne, kvalitetssikre og administrere levering af store energimærker, men andre lignende opgaver kan også lande på dit bord. Vigtigt er, at du er indstillet på, at dine arbejdsopgaver både er af faglig og administrativ karakter. 
 
Vi forventer, at du har avanceret kendskab til beregning af energimærker i Energy10. Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse som f.eks. bygningskonstruktør, energiteknolog eller bygningsingeniør med bestået kursus for energikonsulent 1 eller 2, da vi gerne ser dig indgå i teamet på lige fod med dine kollegaer indenfor en relativ kort periode.

Hos DOMUTECH A/S vil du kunne tilegne dig stærke kompetencer i energiberegning og energimærkning af ejendomme. Vi tilbyder løbende relevante kurser. 

Løn og ansættelsesforhold aftales nærmere ved samtale.

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter så snart vi har den eller de rette, så send din ansøgning + CV allerede i dag til jtb@domutech.dk, Joachim Borup.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive.
 
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5492846f)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Domutech A/S
Lille Gråbrødrestræde 1, st th
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
60555444
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-03-2021
Udløber:
30-04-2021
Kviknummer:
LJA-81897751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
tic elkas A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
UnikRecruitment
Varde, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce