TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byg, Miljø og Forsyning

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-08-2020

Energikonsulent til Albertslund Forsyning

Interesserer du dig for fremtidens forsyning, og trives du i en ansvarsfuld stilling i en mindre organisation, hvor vi er tæt på hinanden, så er du måske Albertslund Forsynings nye energikonsulent.

Vi er i Albertslund Forsyning en afdeling med 20 ansatte, under Miljø & Teknik i Albertslund Kommune.

I Albertslund er vi i gang med en omfattende renovering af boligmassen og en modernisering af forsyningsområdet. På fjernvarmeområdet er vi i gang med omlægning til lavtemperaturfjernvarme, som et led i kommunens ambition om at være CO2-neutral på varme- og el-området i 2025

Vi skal implementere 4. generations fjernvarme og sammen med vores samarbejdspartnere i VEKS, udvikle os blandt andet ved implementering af fremtidens grønne energikilder, som geotermi og overskudsvarme fra industrien. Vi har også stor fokus på digitalisering og brug af data til optimering, blandt andet via GIS og IOT, samt ikke mindst på samtænkningen af energisystemerne både med hensyn til produktion og forbrug inden for el- varme og transport.

Som energikonsulent indgår du i et team, som er ansvarlige for at udarbjede energibesparende løsningsforslag og renoveringsvejledninger vedrørende klimaskærm og varmeanlæg til varmekunder, for boligforeninger og industrikunder, samt generelle løsninger for parcelhuskunder. Løsninger og anbefalinger, foretages med baggrund i  termografering, indeklimamålinger og varmeforbrugsmålinger og formidles både skriftligt, på Forsyningens hjemmeside og på møder og generalforsamlinger. Du arbejder systematisk med kontakt til og optimering af "Røde Forbrugere", d.v.s. kunder med ekstraordinære forbrugsvariationer, dårlig afkølingsforhold og stort forbrug i forhold til sammenlignelige forbrugere. 

Du vil også indgå i de energi projekter Forsyningen deltager i, samt forestå mindre foredrag og rundvisninger omhandlende alle forsyningens forskellige engagementer, for gæster, skoler og besøgende fra lokalområdet, det øvrige Danmark og også fra udlandet.
Du indgår i et godt og konstruktivt samarbejde med kollegaer og med drift- og administration i Forsyningen og på tværs i organisationen, med kolleger i kommunen og i VEKS. 

Vi forventer, at du brænder for udvikling af energirigtige bygninger og det smarte energisystem, og kan se dig selv som en vigtig brik i Albertslund Forsynings fremtid. Du er god til at begå dig i en politisk ledet organisation, og har lyst og evner til at udarbejde mødesager, notater og anden dokumentation til det politiske system. 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, med gode udviklingsmuligheder, i et tværfagligt miljø med mange forskellige kompetencer.

Ansættelsessted: Albertslund Kommune, Byg, Miljø og Forsyning
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Din gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentlig.

Ansættelsesprocedure: Send din ansøgning pr. e-mail, vedhæftet CV og relevante bilag via linket nedenfor. Stillingsbetegnelse: Energikonsulent til Albertslund Forsyning

Ansøgningsfrist er fredag den 14. august 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34, stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål om stillingen, kan du kontakte driftsleder Steen Westring på  tlf. 43 68 68 25 eller 23 28 67 87.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=693fa3a7)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Byg, Miljø og Forsyning
Nordmarks Alle 1
2620 Albertslund
Kontaktperson
 
Tlf:
43686825
Adresse:
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2020
Udløber:
14-08-2020
Kviknummer:
LJA-80787435
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Kjær Vikar og Rekruttering
Assens, Fyn
SCANPEOPLE ApS
Ballerup, Storkøbenhavn